سئو

سئو (SEO) یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو، به منظور بهبود عملکرد سایت شما براساس استاندارهای موتورهای جستجو و جذب بازدیدکنندگان بیشتر از این طریق انجام می گیرد. فاکتورهای زیادی در سئو سایت شما تاثیرگذارند، از کلمات بکار رفته در متن و محتوا تا لینک‌های ورودی به سایت شما از سایت‌های دیگر، گاهی اوقات حصول اطمینان از ساختار مناسب سایت شما برای موتورهای جستجو را سئو مینامیم.

آموزش سئو به صورت رایگان و تخصصی

آموزش سئو یکی از ملزومات برای هر کسب‌وکاری است. آیا تابه‌حال به داشتن ویترین آنلاین برای کسب‌وکار خود فکر کرده‌اید؟! ویترینی که جلوی آن ازدحامی وجود ندارد. این ویترین حتی در ساعات غیر کاری و در شب‌ها پذیرای مشتریان است. حتی نیازی نیست مرتباً از مشتری بپرسید چه می‌خواهید و چه نیازی دارید؟ و موقعی که در خواب هم هستید این ویترین جوابگوی مشتریان شما است. واقعاً چه چیزی می‌خواهید از این بهتر؟! کجا می‌توانید یک همچنین مغازه‌ای پیدا کنید؟ در ادامه این مقاله ما را همراه کنید تا به شما در مورد آموزش SEO و داشتن یک ویترین آنلاین پرد بازدید بیشتر توضیح دهیم.

سئو چیست

شاید زیاد این کلمه به گوش شما خورده باشد! اگر صاحب یک کسب‌وکار باشید مطمئناً اولین چیزی که بعد از آنلاین شدن توجه شما را جلب می‌کند سئو است و به دنبال آموزش سئو می‌روید؛ اما آیا واقعاً می‌دانید که واقعاً سئو چیست و چرا لازم است به‌طورجدی پیگیر یادگیری SEO باشیم؟!

اول اجازه بدهید seo را تعریف کنیم. اگر بخواهیم به ساده‌ترین وجه ممکن سئو را برای شما تعریف می‌کنیم “سئو یا seo مخفف عبارت search engine optimization به معنی بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو است” که البته اکثر سئوکاران و تولیدکنندگان محتوا آن را به اشتباه به بهینه‌سازی موتور جستجو ترجمه می‌کنند.

حالا مگر بهینه‌سازی موتور جستجو با بهینه‌ساز برای موتور جستجو چه فرقی دارد؟!

اولین سؤالی که اینجا پیش می‌آید این است که خب مگر چه فرقی بین این عابرت وجود دارد. در جواب باید گفت که شاید ظاهر این دو عبارت شبیه هم باشند ولی تفاوت بسیار بسیار زیادی باهم دارند.

بهینه‌سازی موتور جستجو –یعنی اینکه در یک موتور جستجو مانند گوگل و یا یاهو و یا هر موتور جستجوی دیگر دست ببریم و آن را بهینه کنیم که این اصلاً کار ما نیست که آن را انجام دهیم!

بهینه‌ساز برای موتور جستجو- یعنی اینکه اقداماتی در سایت خود انجام دهیم که برای قرار گرفتن در لیست نتایج موتورهای جستجو بهینه شود.

می‌بینید یک کلمه “برای ” چه تفاوت زیادی در معنی این عبارت ایجاد می‌کند؟! همین کلمه ما را از یک دنیا وارد دنیای دیگر می‌تواند کند. خب از دنیای کلمات بیرون بیاییم برویم سراغ بحث خودمان!

یک تعریف روان‌تر از سئو

SEO در اصطلاح عام این است که یک وب‌سایت را به بالای نتایج موتورهای جستجو مانند Google ببرید تا بازدیدکننده بیشتری داشته باشد و ممکن است درآمد بیشتری کسب کند.

SEO (بهینه‌سازی موتور جستجو) به زبان ساده و علمی در زمینه تنظیم، توسعه و کدنویسی یک وب‌سایت و ارتقا آن وب‌سایت در سایت‌های دیگر در سراسر وب به روش‌هایی است که احتمال دیده شدن یک یا چند صفحه از این وب‌سایت را افزایش می‌دهد. وب‌سایت در صفحات نتایج موتور جستجو (SERPS) در پاسخ به کاربری که کلمات معروف به “کلمات کلیدی ” را در جعبه جستجوی موتور جستجوی خود تایپ می‌کند (به‌عنوان‌مثال Google، Bing یا Yahoo) ظاهر می‌شود. اصطلاح SEO معمولاً هنگام مراجعه به SEO ارگانیک به کار می‌رود اما گاهی اوقات به معنای وسیع‌تری نیز شامل خدمات PPC می‌شود که برای آن‌ها تکنیک‌های مختلف بهینه‌سازی لازم است.

موتورهای جستجو چیست

در قسمت قبل از آموزش بهینه سازی موتورهای جستجو در مورد seo و افزایش دیده شدن در موتورهای جستجو صحبت کردیم. خب حالا موتور جستجو چیست؟! می‌دانیم که می‌دانید که موتور جستجو چیست! ولی این موضوع هم بخش از یادگیری SEO است. پس لازم است آن را بیاموزید تا آموزش SEO را بهتر درک کنید.

موتور جستجو یک برنامه نرم‌افزاری است که به افراد کمک می‌کند با استفاده از کلمات کلیدی یا عبارات، اطلاعات موردنظر خود را به صورت آنلاین پیدا کنند.

موتورهای جستجو با اسکن مداوم اینترنت و ایندکس سازی هر صفحه‌ای که پیدا می‌کنند، می‌توانند به سرعت – حتی با میلیون‌ها وب‌سایت آنلاین – نتایج را به مخاطب تحویل دهند.

 

هنگامی‌که یک کاربر یک عبارت جستجو وارد می‌کند، موتور جستجو عناوین صفحه وب، مطالب و کلمات کلیدی را که فهرست بندی کرده مشاهده می‌کند و از الگوریتم‌ها (عملیات گام‌به‌گام) برای تولید فهرستی از سایت‌ها استفاده می‌کند – با مرتبط‌ترین وب‌سایت‌ها در بالای صفحه از لیست جستجوی خود به کاربر پاسخ می‌دهد.

شرکت‌ها از بهینه‌سازی (SEO) برای کمک به موتورهای جستجو استفاده می‌کنند تا وب‌سایت‌های خود را بسیار مرتبط با جستجوهای خاص تشخیص داده شوند. موتورهای جستجوی محبوب شامل گوگل، بینگ و یاهو هستند.

یک موتور جستجو چگونه کار می‌کند

خب این موضوع بسیار جالب شد. وقتی ما یک کلمه برای مثال “خرید کفش ” را در موتور جستجو وارد می‌کنیم این برنامه چگونه تشخیص می‌دهد که منظور ما چیست؟! چرا به جای کفش برای ما چیز دیگری ارائه نمی‌دهد؟

موتورهای جستجو با خزیدن صدها میلیارد صفحه با استفاده از خزنده‌های وب خود، کار می‌کنند. این خزنده‌های وب معمولاً به‌عنوان ربات‌های موتور جستجو یا عنکبوت شناخته می‌شوند. یک موتور جستجو با بارگیری صفحات وب و دنبال کردن پیوندها در این صفحات، به وب پیمایش می‌کند تا صفحات جدیدی را که در دسترس است کشف کند.

نحوه ایندکس صفحات وب

صفحات وبی که توسط موتور جستجوگر کشف شده‌اند، به یک ساختار داده به نام ایندکس “index” اضافه می‌شوند.

این فهرست شامل کلیه URL های کشف شده به همراه تعدادی سیگنال کلیدی مربوطه در مورد محتوای هر URL مانند:

_کلمات کلیدی کشف شده در محتوای صفحه – صفحه چه موضوعاتی را پوشش می‌دهد؟

_نوع محتوایی که در حال خزیدن است (با استفاده از داده‌های خرد به نام Schema) – چه چیزی در صفحه وجود دارد؟

_طراوت صفحه – اخیراً چگونه به روز شده است؟

_تعامل قبلی کاربر با صفحه و / یا دامنه – تعامل افراد با صفحه چگونه است؟

صفحه serp چیست؟

اگر یادگیری seo را دنبال می‌کنید بی شک serp به گوش شما خورده است. این کلمه که خود مخفف عبارت صفحات نتیجه موتور جستجو (Search Engine Result Pages) است؛ و صفحاتی هستند که موتورهای جستجو پس از ورود یک جستجوگر از پرسش یا پرس‌وجو به سیستم عامل خود، نمایش می‌دهند.

درک بهتر صفحات نتیجه موتور جستجو

وقتی سؤالی دارید، بعضی اوقات بهترین راه برای یافتن پاسخ یا راه‌حل این است که به سادگی “آن را در Google” جستجو کنید. با داشتن اطلاعات زیادی که به سرعت در یک لحظه در دسترس هستند، چگونه می‌توانید اطمینان حاصل کنید که محتوای شما از بقیه نویزهای آنلاین متفاوت است؟ به لطف بهینه‌سازی برای موتور جستجو (SEO) و بسیاری از جنبه‌های فنی آن، صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) می‌توانند به نفع تجارت شما کار کنند.

ولی متوجه نشدیم serp چیست

ببینید برای مثال وقتی کلمه مانند بهترین نژادهای گل رز را جستجو می‌کنید: صفحه که پیش روی شما نمایان می‌شود ” نمونه‌ای از serp است. ممکن است اطلاعات زیادی در این صفحه وجود داشته باشد که در مورد عکس‌ها، فیلم‌ها و موارد دیگر نیز هست.

صفحات نتایج جستجوی Google در مقابل سایر موتورهای جستجو

طبق تحقیقات سال ۲۰۱۸ استاتیستا، گوگل با ۶۳.۱ درصد (و ۹۳ درصد از کل جستجوهای تلفن همراه)، از نظر درصد، در کل جستجوهای انجام شده در اینترنت بیشترین قدرت بازار را دارد. بااین‌حال، آن‌ها تنها شرکتی نیستند که جستجو در وب را ارائه می‌دهند، حتی اگر برجسته‌ترین آن‌ها باشد.

سایر موتورهای جستجو عبارت‌اند از:

_ بینگ (مایکروسافت) با ۲۴.۳ درصد؛

_Oath (که قبلاً به آن یاهو می‌گفتند) با ۱۱.۶ درصد؛

_Ask، AOL، Duckduckgo و سایر موارد که به ترتیب با حدود ۱ درصد.

گوگل و بینگ رقیب دیرینه بوده‌اند و بسیاری از بازاریاب‌ها در طول سال‌ها فکر کرده‌اند که کدام موتور جستجو برای تجارت آن‌ها بهترین عملکرد را دارد یا چرا ممکن است صفحه آن‌ها نتیجه شماره یک Bing باشد، اما در گوگل این‌گونه نیست. اختلاف الگوریتم و عوامل مختلف رتبه‌بندی، بسته به موتور جستجوگر مورد استفاده، معمولاً نتایج متفاوتی دارند.

بااین‌حال، مهم است که به یاد داشته باشید که همه این سرویس‌ها – صرف‌نظر از تعداد افرادی که از آن‌ها استفاده می‌کنند و اگرچه نتایج ممکن است به دلیل متفاوت بودن الگوریتم‌ها و تفاوت‌های مختلف نمایشگر بین آن‌ها متفاوت باشد – همه با یک هدف هستند: پاسخ به سؤال جستجوگر در حد توانایی خود!

rich snippt چیست

قطعه‌های نتیجه ویژه در نتایج جستجوی Google به عنوان قطعه‌های غنی (rich snippets.) توصیف می‌شوند. آن‌ها شامل اطلاعات اضافی هستند که در متا توضیحات سایت مورد نظر ذخیره نشده‌اند، اما به‌عنوان داده‌های ساختاری در کد منبع خود با کمک نشانه‌گذاری ذخیره می‌شوند.

در بیشتر موارد، قطعه‌ها ظاهر مشابهی دارند:

عنوان صفحه.

آدرس اینترنتی

شرح.

چگونه rich snippt باعث افزایش نرخ کلیک می‌شود

سه موقعیت برتر در SERP 60 درصد کل کلیک‌ها را دریافت می‌کنند.

این شبیه “تأثیر ترتیب آرا ” در انتخابات است. معمولاً در انتخابات نامزدی برنده است که بیشترین تعداد آراء را کسب کند ولی اینجا در موتور جستجو سایتی برنده رأی‌گیری است که در جایگاه بالاتری قرار گفته باشد. فقط این واقعیت ساده است که او در بالای صفحه ظاهر می‌شود.

SERP های Google خیلی متفاوت نیستند. در واقع، تأثیر ترتیب آرا حتی بیشتر از آن نمایان می‌شود. ظاهراً Rich Snippets شما را به بالای SERP نمی‌رساند، اما با گذشت زمان می‌تواند به اندازه کافی روی نرخ کلیک تأثیر بگذارد و اینجاست که الگوریتم رنک برین وارد کار می‌شود و همه‌چیز به نفع شما می‌شود. به شرطی که محتوای درون صفحه شما برای کاربران به اندازه کافی ارزشمند باشد (با توجه به زمان سکونت اندازه‌گیری شود) و شما همچنان به تولید یک تعداد ثابت کلیک بپردازید که یک اثر گلوله برفی ایجاد می‌شود.

Rich Snippets به صورت روزانه، نرخ کلیک را به روشی کاملاً منطقی تحت تأثیر قرار می‌دهد:

 

_آن‌ها اطلاعات بیشتری را ارائه می‌دهند.

_رفتار کلیک کاربر به لیست‌ها با تصاویر و رنگ‌ها پاداش می‌دهد.

_بررسی مهم است. بررسی‌های مثبت از طریق Rich Snippets ما را به محصولات و خدمات علاقه مند می‌کند و اولین تعامل ما با یک لیست دارای بررسی برتر از طریق یک کلیک است.

الگوریتم رنک برین

در پاراگراف بالا در مورد یکی از الگوریتم‌های گوگل به نام رنک برین صحبت کردیم. احتمالاً در مورد آن کنجکاو شده‌اید. البته در یادگیری seo هرچه کنجکاوتر و پیگیرتر باشید بیشتر به نفع شماست.

الگوریتم رنک برین گوگل یکی از بی شمار الگوریتم آن است که از شمار قوی‌ترین‌ها به حساب می‌آید. این الگوریتم مبتنی بر یادگیری ماشین است که در ۲۶ اکتبر ۲۰۱۶ توسط گوگل ارائه شد. این الگوریتم به گوگل این امکان می‌دهد که نتایج را بررسی کرده و مرتبط‌ترین نتایج را به مخاطب نمایش دهد. مطالعات نشان می‌دهد که رنک برین بیشتر نتایجی را نشان می‌دهد که برای کاربر مفیدتر باشد.

سئو از چه بخش‌هایی تشکیل شده است

حالا که تصمیم گرفتید یادگیری seo را شروع کنید بهتر است بدانید که دانش بهینه‌سازی شامل چه بخش‌هایی است و لازم است آموزش سئو را از کجا شروع کنید:

سئو فنی

سئو داخلی

سئو خارجی

 

آموزش سئو فنی (تکنیکال)

SEO فنی بهینه‌سازی وب‌سایت و سرور است که به عنکبوت موتور جستجو کمک می‌کند سایت شما را خزیده و نمایه‌سازی موثرتری کند (برای کمک به بهبود رتبه‌های ارگانیک).

راه‌اندازی گوگل سرچ کنسول

اگر وبمستر باشید و یا در فضای آنلاین دارای وبسایتی باشید بی شک نام سرچ کنسول گوگل به گوش شما خورده است؛ اما اگر با آن آشنا نیستید شاید کمی مدیریت سایت برای شما سخت و پیچیده به نظر برسد. بااین‌حال، یادگیری نحوه استفاده از Google Search Console به همان سختی که ممکن است به نظر برسد نیست.

گوگل قرچ کنسول چه کار می‌کند؟

این چیزی است که Google در مورد آنچه GSC می‌تواند انجام دهد را بیان می‌کند: “Google Search Console یک سرویس رایگان است که توسط Google ارائه می‌شود و به شما کمک می‌کند حضور سایت خود را در نتایج جستجوی Google نظارت، حفظ و عیب‌یابی کنید.”

کنسول جستجوی گوگل قدرتمندترین ابزار رایگان در دسترس برای هر کس که دارای یک وب‌سایت است هست. حتی متخصصان سئو با داشتن اشتراک گران‌قیمت در سیستم‌عامل‌های SEO غنی از داده، هنوز هم به‌طور منظم به Google Search Console مراجعه می‌کنند تا استراتژی‌های SEO خود را پیش ببرند.

از نظر ما، کنسول جستجوی Google به شما این امکان را می‌دهد:

_ارتباط مستقیمی بین وب‌سایت و Google خود برقرار کنید.

_نحوه نمایش و عملکرد سایت (رتبه‌بندی) در نتایج جستجو را کنترل کنید.

_مشخص کنید چه چیزی به عملکرد سایت شما کمک می‌کند یا به آن آسیب می‌رساند.

_فرصت‌های لحظه‌ای برای بهبود

_وقتی سایت خود را تغییر می‌دهید Google را به روز کنید.

_برخی از مشکلات وب‌سایت را در صورت بروز، تشخیص و برطرف کنید.

 

تأیید مالکیت یک وب‌سایت با Google Search Console

 

با تأیید یک وب‌سایت با Google Search Console به سه هدف دست می‌یابد.

 

_این به Google نشان می‌دهد که شما مدیریت سایت خود را بر عهده دارید و یا مالک آن هستید.

_این یک ارتباط رسمی بین وب‌سایت شما و Google برقرار می‌کند.

_به شما امکان دسترسی به ابزارها و گزارش‌های کنسول جستجوی Google را می‌دهد.

نکته سریع: استفاده از همان حساب Google (آدرس ایمیل) برای مدیریت Google Analytics و Google Search Console تأیید را بسیار آسان‌تر می‌کند.

چند نوع مختلف تأیید وجود دارد که به Google اثبات می‌کند که سایت شما متعلق به شماست / آن را مدیریت می‌کنید:

 

_تأیید دامنه

_تأیید پیشوند URL.

 

اگر فقط یک نسخه متعارف (قطعی) از سایت خوددارید، می‌توانید با استفاده از پیشوند URL تأیید کنید. فقط مطمئن شوید که از URL کامل استفاده می‌کنید. به این معنی که اگر صفحه اصلی شما در https://www.example.com/ زندگی می‌کند، مطمئن شوید که URL مورد تأیید شما شامل پیشوند کامل (https: // www) و اسلش انتهایی .)com / است – آن را دقیقاً جای گذاری کنید همان‌طور که در مرورگر بالای صفحه اصلی شما ظاهر می‌شود.

تمیزترین راه برای تأیید سایت با زیر دامنه‌ها یا پروتکل‌های متعدد، استفاده از گزینه تأیید دامنه است. نسبت به تأیید از طریق پیشوند URL کمی زمانبرتر و پیچیده‌تر است و شما باید به سوابق DNS خود دسترسی داشته باشید.

اگر از گزینه پیشوند URL استفاده می‌کنید و سایت خود را قبلاً به Google Analytics متصل کرده‌اید، ممکن است مالکیت شما به‌طور خودکار توسط Google Search Console تأیید شود.

اگر مالکیت شما به صورت خودکار تائید نشد راه‌های زیادی برای این کار وجود دارد. با توجه به اینکه سایت شما چگونه طراحی و اجرا شده باشد، یکی از این امکانات شاید بهتر از دیگری باشد. استفاده از تگ HTML راحت‌ترین روش است.

اگر شما کاربر وردپرس باشید، پلاگین های سئو محبوب زیادی مانند یواست سئو وجود دارد که می‌توانید در این خصوص استفاده کنید و تگ HTML را در آن وارد کنید.

وقتی مرحله تائید مالیکت سایت خود را انجام دادید یک پیغام موفقیت‌آمیز برای شما نمایش داده می‌شود.

بررسی سرعت سایت

 

سرعت سایت از آن دست موضوعاتی است که شاید کمتر به آن پرداخته شود. بیشتر طراحان سایت و وبمستران به دنبال ظاهر پر زرق و برق سایت خود هستند تا در نظر مخاطب خوب جلوه کند و اکثراً به سرعت سایت اهمیت نمی‌دهند.

ولی مدت زمان طولانی است که سرعت وب‌سایت به عنوان یک عامل مهم شناخته شده است که بر رتبه‌بندی موتور جستجو تأثیر می‌گذارد؛ و یک فاکتور برتر در بهینه‌سازی موتور جستجو (SEO) است.

سرعت کم وب‌سایت یک تجربه کاربری بد ایجاد می‌کند، تجربه‌ای که ممکن است منجر به عدم مراجعه بازدیدکنندگان به وب‌سایت شما یا رفتن به سمت رقیب شما شود. مردم حتی از رتبه جستجو اهمیت بیشتری دارند زیرا موتورهای جستجو محصول نمی‌خرند ولی مردم این کار را می‌کنند.

حالا چطور تشخیص دهیم که سایت ما چه سرعتی دارد؟

حالا اولین سؤالی که ممکن است پیش بیاید این است که خب از کجا باید تشخیص دهیم که سایت چه سرعتی دارد؟ برای این منظور ابزارهای آنلاین زیادی وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آن‌ها سرعت سایت خود را وارد کرده و بررسی کنید. یکی از مهم‌ترین آن‌ها که وبمستران و طراحان سایت به آن توجه می‌کنند و طبق معیارهای آن پیش می‌روند جی تری متریکس است.

برای تست سرعت سایت خود در این سایت فقط کافی است آدرس صفحه خود (url) را در قسمت مربوطه وارد کرده و اجازه می دهیم تا اسکن کند. سپس در صفحه‌ای دیگر میزانی که طول می‌کشد سایت شما کامل لود شود نمایش داده می‌شود. هرچه این عدد بیشتر باشد به ضرر رتبه گرفتن سایت شما است.

چه کنیم سایت سریع شود

معمولاً دلایل مختلفی می‌تواند وجود داشته باشد که یک سایت کند شود. با پیدا کردن این دلایل و پرداختن به هرکدام می‌توانید انتظار داشته باشید که به‌طور قابل‌توجهی سرعت سایت شما افزایش پیدا کند:

_میزبانی وب‌سایت: ارائه‌دهنده میزبانی وب و فناوری انتخابی شما می‌تواند تأثیر بسزایی در زمان بارگذاری صفحه شما داشته باشد. هاست های اختصاصی بر میزبانی مشترک ترجیح داده می‌شوند، بنابراین لازم نیست نگران باشید وب‌سایت‌های دیگر در همان سرور سرعت وب‌سایت شما را کاهش دهند.

_فعال کردن حافظه پنهان مرورگر: اولین باری که شخصی به وب‌سایت شما می‌آید، قبل از اینکه بتواند از صفحه شما استفاده کند، باید سند HTML، شیوه‌نامه‌ها، فایلهای JavaScript و تصاویر را بارگیری کند. این ممکن است به اندازه چند ثانیه باشد. خوشبختانه برخی از وبسایت‌های خاص مانند وردپرس افزونه‌های ذخیره را ارائه می‌دهند. آن‌ها نیاز به راه‌اندازی و آزمایش دارند اما می‌توانند در شناسایی و پردازش سریع بسیاری از عناصر لازم وب‌سایت شما کمک بزرگی کنند.

_بهینه‌سازی تصاویر: بارگیری تصاویر بیش‌ازحد طول می‌کشد، بنابراین مهم است که تصاویر خود را تا حد ممکن کوچک نگه دارید. از ابزارهای ویرایش تصویر استفاده کنید تا:

*تصاویر خود را در اندازه درست برش دهید. به‌عنوان‌مثال، اگر صفحه شما ۵۷۰ پیکسل عرض دارد، اندازه تصویر را به همان عرض تغییر دهید.

*عمق رنگ را به کمترین سطح قابل قبول کاهش دهید.

*نظرات تصویر را حذف کنید.

_بهینه‌سازی CSS: CSS سبک مورد نیاز صفحه شما را نگه می‌دارد. به‌طورکلی، وب‌سایت شما به یکی از دو روش به این اطلاعات دسترسی پیدا می‌کند: در یک فایل خارجی که قبل از ارائه صفحه شما بارگیری می‌شود و به صورت درون خطی که در خود سند HTML درج شده است. هنگام تنظیم سبک‌های خود، فقط از یک صفحه سبک CSS خارجی استفاده کنید زیرا سبک‌های اضافی درخواست‌های HTTP را افزایش می‌دهند. دو منبع برای کمک به این موارد هستند:

*CSS Delivery Tool – این ابزار به شما می‌گوید که چند صفحه خارجی از وب‌سایت شما استفاده می‌شود.

*دستورالعمل‌های ترکیبی از پرونده‌های CSS خارجی.

بهینه‌سازی برای موبایل

اگر تابه‌حال از طریق دستگاه همراه به وب سایتی دسترسی پیدا کرده‌اید، می‌دانید که می‌تواند ناامیدکننده باشد. دکمه‌ها و پیوندهای کوچک، پیمایش بی پایان و فیلدهای نامشخص باعث ایجاد دردسرهایی می‌شوند که اغلب منجر به رها شدن می‌شوند.

مردم مشغول، مضطرب و بی حوصله هستند. آن‌ها منتظر بارگیری یک صفحه آهسته و یا انتظار برای گشتن و پیدا کردن و اضافه کردن یک محصول به سبد خرید خود نمی‌مانند.

همه این‌ها تا اصطکاک خلاصه می‌شوند. هرچه یک وب‌سایت اصطکاک بیشتری ایجاد کند، احتمال تغییر مشتری کمتر می‌شود.

اصطکاک زمانی ایجاد می‌شود که مانعی برای تبدیل وجود داشته باشد. اگر مشتری برای رسیدن به یک هدف مجبور باشد بیش‌ازحد لازم کار کند، احساس اصطکاک می‌کند. این باعث می‌شود مشتری بخواهد به‌طور کامل از این تجربه اجتناب کند.

برای مثال بگوییم که شما یک فروشگاه تجارت الکترونیکی را روی تلفن هوشمند خود راه‌اندازی کرده‌اید. شما می‌خواهید مجموعه‌ای از هدفون‌های کاهش‌دهنده صدا را خریداری کنید.

ابتدا عملکرد جستجو را امتحان می‌کنید، اما نمی‌توانید دکمه جستجو را فعال کنید. سپس سعی می‌کنید از طریق منوی بالای نوار به محصول موردنظر خود بروید.

هنگامی‌که سرانجام لیستی از هدفون‌های فروشی را پیدا کردید، برای مشاهده مشخصات باید روی هر یک ضربه بزنید. سپس ممکن است مجبور شوید صفحه را فشار دهید، پیمایش کنید و در غیر این صورت صفحه را دست‌کاری کنید تا اطلاعات موردنیاز خود را پیدا کنید.

مهم نیست که یک محصول را با محصول دیگر مقایسه کنید. هیچ گزینه‌ای وجود ندارد، مگر اینکه بخواهید به جلو و عقب ضربه بزنید.

اگر سرانجام به مراحل پرداخت برسید، ممکن است مجبور شوید یک حساب کاربری ایجاد کنید. بیشتر زمان خرج کردن و پیمایش! سپس باید از طریق ایمیل تأیید کنید.

هر یک از این موارد خسته‌کننده اصطکاک ایجاد می‌کند. بسیاری از کاربران تلفن همراه به سادگی جستجوی خود را کنار می‌گذارند زیرا وقت و تحمل آن‌ها تمام شده است.

یک سایت بهینه‌سازی شده برای موبایل روند تبدیل کاربر را راحت‌تر می‌کند. برخی از ویژگی‌های بارز شامل موارد زیر است:

 

_دکمه‌های بزرگ‌تر

_تصاویر کوچک‌تر

_فیلدهای فرم را به‌طور خودکار پر کنید

_تنظیمات مکان را به صورت خودکار شناسایی کنید

_گزینه پرداخت مهمان

_به جای پیمایش، چندین صفحه نمایش وجود دارد

 

همه این ویژگی‌ها به کاهش اصطکاک کمک می‌کند. اگر می‌توانید کالایی یا خدماتی را از دستگاه همراه خود بخرید بدون اینکه بخواهید دستگاه خود را آن طرف اتاق پرتاب کنید، آن تجارت احتمالاً از حمایت شما بهره مند می‌شود.

بررسی نقشه سایت

در مباحث آموزش سئو نقشه سایت و اهمیت به آن بسیار مهم است. یک نقشه سایت خوب XML به‌عنوان یک نقشه راه از وب‌سایت شما عمل می‌کند که Google را به تمام صفحات مهم شما هدایت می‌کند. نقشه‌های سایت XML می‌توانند برای سئو خوب باشند، زیرا به Google اجازه می‌دهد تا به سرعت صفحات ضروری وب‌سایت شما را پیدا کند، حتی اگر لینک داخلی شما کامل نباشد.

شما می‌خواهید Google هر صفحه مهم وب‌سایت شما را جستجو کند. یک نقشه سایت XML صفحات مهم یک وب‌سایت را لیست می‌کند، اطمینان حاصل می‌کند که Google می‌تواند همه آن‌ها را پیدا کند و آن‌ها را بخواهد، همچنین به آن کمک می‌کند ساختار وب‌سایت شما را درک کند.

چه وب‌سایت‌هایی به نقشه سایت XML نیاز دارند؟

اسناد گوگل می‌گوید نقشه‌های سایت XML برای “وب‌سایت‌های واقعاً بزرگ “، “وب‌سایت‌هایی با بایگانی بزرگ “، “وب‌سایت‌های جدید فقط با چند پیوند خارجی به آن ” و “وب‌سایت‌هایی که از محتوای رسانه‌ای غنی استفاده می‌کنند ” مفید است.

کدام صفحات باید در نقشه سایت XML شما باشد؟

چگونه تصمیم می‌گیرید که کدام صفحات را در نقشه سایت XML خود قرار دهید؟ همیشه با فکر کردن در مورد ارتباط یک URL شروع کنید: وقتی بازدیدکننده روی URL خاصی قرار می‌گیرد، آیا نتیجه خوبی است؟ آیا می‌خواهید بازدیدکنندگان روی آن URL قرار بگیرند؟ اگر نه، احتمالاً نباید در آن باشد. بااین‌حال، اگر واقعاً نمی‌خواهید آن URL در نتایج جستجو نشان داده شود، باید برچسب “noindex، follow” را اضافه کنید. کنار گذاشتن آن از نقشه سایت XML به این معنی نیست که Google URL را فهرست نمی‌کند. اگر Google با دنبال کردن پیوندها بتواند آن را پیدا کند، Google می‌تواند URL را فهرست کند.

مثال ۱: یک وبلاگ جدید

مثلاً شما در حال راه‌اندازی یک وبلاگ جدید هستید. شما می‌خواهید که Google سریعاً پست‌های جدید پیدا کند تا مطمئن شود مخاطبان هدف شما می‌توانند وبلاگ شما را در نتایج جستجو پیدا کنند، بنابراین بهتر است از همان ابتدا یک نقشه سایت XML ایجاد کنید. ممکن است تعداد انگشت‌شماری از اولین پست‌ها و دسته‌ها برای آن‌ها و همچنین برخی برچسب‌ها برای شروع ایجاد کنید؛ اما هنوز محتوای کافی برای پر کردن صفحات کلی برچسب وجود ندارد و آن‌ها را “محتوای کم ارزش ” می‌کند که برای بازدیدکنندگان ارزش ندارد. در این حالت، باید URL های برچسب را از نقشه سایت خارج کنید. صفحات برچسب را روی “noindex، follow” تنظیم کنید زیرا نباید افراد آن‌ها را در نتایج جستجو پیدا کنند.

 

مثال ۲: رسانه و تصاویر

نقشه سایت XML “رسانه ” یا “تصویر ” نیز برای اکثر وب‌سایت‌ها ضروری نیست. دلیل این امر این است که تصاویر شما احتمالاً در صفحات و پست‌های شما استفاده می‌شوند، بنابراین قبلاً در نقشه سایت «پست» یا «صفحه» شما قرار می‌گیرند. بنابراین داشتن یک نقشه سایت جداگانه “رسانه” یا “تصویر” بی معنی خواهد بود و توصیه می‌کنیم آن را کنار بگذارید. تنها استثنا در این مورد این است که تصاویر حرفه اصلی شما هستند. به‌عنوان‌مثال ، عکاسان احتمالاً مایلند یک نقشه سایت XML “رسانه” یا “تصویر ” جداگانه به Google نشان دهند.

چگونه می‌توان گوگل را برای یافتن نقشه سایت خود جستجو کرد

اگر می‌خواهید Google نقشه سایت XML شما را سریع‌تر پیدا کند، باید آن را به حساب Google Search Console خود اضافه کنید. در بخش “نقشه سایت “، بلافاصله خواهید دید که آیا نقشه سایت XML شما قبلاً اضافه شده است یا خیر. در غیر این صورت، می‌توانید نقشه سایت خود را در بالای صفحه اضافه کنید:

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، افزودن نقشه سایت XML به شما کمک می‌کند تا بررسی کنید آیا Google همه صفحات را در نقشه سایت شما ایندکس کرده است یا خیر. اگر در یک نقشه سایت خاص تفاوت زیادی در تعداد “ارسال شده ” و “نمایه شده ” وجود دارد، توصیه می‌کنیم این موضوع را بیشتر بررسی کنید. ممکن است خطایی در جلوگیری از نمایه‌سازی برخی از صفحات وجود داشته باشد. گزینه دیگر این است که شما ممکن است به پیوندهای بیشتری برای نشان دادن محتوایی که هنوز نمایه نشده است نیاز داشته باشید.

بررسی فایل robots.txt

فایل robots.txt مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها برای ربات‌ها است. این پرونده در پرونده‌های منبع اکثر وب‌سایت‌ها موجود است. پرونده‌های Robots.txt بیشتر برای مدیریت فعالیت‌های ربات‌های خوب مانند خزنده‌های وب در نظر گرفته شده است، زیرا ربات‌های بد احتمالاً از این دستورالعمل‌ها پیروی نمی‌کنند.

ربات یک برنامه رایانه‌ای خودکار است که با وب‌سایت‌ها و برنامه‌ها ارتباط برقرار می‌کند. ربات‌های خوب و ربات‌های بد وجود دارد و یکی از انواع ربات‌های خوب ربات خزنده وب نام دارد. این ربات‌ها در صفحات وب می‌خزند و محتوا را فهرست می‌کنند تا بتواند در نتایج موتور جستجو نشان داده شود. یک فایل robots.txt به مدیریت فعالیت‌های این خزنده‌های وب کمک می‌کند.

چرا باید به robots.txt اهمیت دهید؟

robots.txt از دیدگاه SEO نقش اساسی دارد. این به موتورهای جستجو می‌گوید که چگونه می‌توانند به بهترین شکل وب‌سایت شما را جستجو کنند.

با استفاده از فایل robots.txt می‌توانید از دسترسی موتورهای جستجو به قسمت‌های خاصی از وب‌سایت خود جلوگیری کنید، از محتوای تکراری جلوگیری کرده و به موتورهای جستجو نکات مفیدی درباره چگونگی کارایی وب‌سایت شما ارائه دهید.

در هنگام ایجاد تغییر در robots.txt خود مراقب باشید: این پرونده امکان ایجاد قسمت‌های زیادی از وب‌سایت شما را برای موتورهای جستجو غیرقابل دسترسی دارد.

فایل robots.txt به چه صورت است؟

مثالی از اینکه یک فایل robots.txt ساده برای یک وب‌سایت وردپرس به نظر می‌رسد:

بیایید آناتومی فایل robots.txt را بر اساس مثال بالا توضیح دهیم:

 

_User-agent: عامل کاربر نشان می‌دهد که دستورالعمل‌های زیر برای کدام موتورهای جستجو منظور شده است.

_*: این نشان می‌دهد که دستورالعمل‌ها برای همه موتورهای جستجو طراحی ‌شده‌اند.

_Disallow: این یک دستورالعمل است که نشان می‌دهد چه محتوایی برای عامل کاربر قابل‌دسترسی نیست.

_/ wp-admin /: این مسیری است که برای کاربر عامل (User-agent) غیرقابل دسترسی است.

به‌طور خلاصه: این فایل robots.txt به همه موتورهای جستجو می‌گوید که از فهرست / wp-admin / دوری نکنند.

بیایید اجزای مختلف پرونده‌های robots.txt را با جزئیات بیشتری تجزیه‌وتحلیل کنیم:

 

آموزش سئو داخلی

SEO در صفحه (که به SEO در سایت نیز معروف است) به روش بهینه‌سازی صفحات وب برای بهبود رتبه‌بندی موتور جستجو در وب‌سایت و کسب ترافیک ارگانیک اشاره دارد.

علاوه بر انتشار محتوای مرتبط و با کیفیت، سئو در صفحه شامل بهینه‌سازی عناوین، برچسب‌های HTML (عنوان، متا و هدر) و تصاویر شما هست. همچنین به این معنی است که وب‌سایت شما از تخصص، اعتبار و قدرت بالایی برخوردار است.

تگ h1 در سئو داخلی

در مباحث آموزش SEO داخلی تگ‌های h1 از اهمیت زیادی برخوردار هستند. برچسب <H1> HTML اولین برچسب هدر است که در یک صفحه قابل مشاهده است. برای عنوان صفحه یا پست استفاده می‌شود. هنگام مشاهده در کد HTML، مقدار H1 در برچسب <h1> </h1> محصور می‌شود.

برای برجسته‌سازی متن، برچسب H1 معمولاً متفاوت از بقیه برچسب‌های صفحه قالب‌بندی می‌شود.

به مثال زیر نگاه کنید.

برچسب H1 دارای ارزش “SEO در صفحه ” است و هنگام مشاهده در HTML به این شکل است:

<1h/> سئو در صفحه <h1>

 

آسان‌ترین راه برای درک استفاده از برچسب H1 این است که تصور کنید در حال نوشتن طرح کلی یک سند بزرگ هستید. عنوان اصلی سند شما <H1>، نقاط اصلی شما <H2> و زیرشاخه‌های <H3> شما خواهد بود.

برچسب H1 در مقابل عنوان صفحه

یکی از مهم‌ترین عناصر برای اهداف SEO، تگ عنوان (<title> </title>) است و نباید با برچسب H1 اشتباه گرفته شود.

در زیر ببینیم که این دو با هم چه تفاوتی دارند و چرا باید به آن‌ها اهمیت دهید.

تفاوت‌های اصلی بین این دو مورد عبارت‌اند از:

_برچسب عنوان در SERPS (صفحات نتیجه موتور جستجو) نشان داده شده است. به عنوان هدر اصلی قطعه در نتایج جستجو استفاده می‌شود.

_برچسب عنوان به صورت تصویری در یک صفحه نشان داده نمی‌شود اما بخشی از هدر صفحه <header> </header> است و همچنین در عنوان مرورگر نشان داده می‌شود.

_برچسب <H1> هنگام مرور صفحه به کاربران نشان داده می‌شود.

_برچسب عنوان سیگنالی قوی برای خزنده‌های موتور جستجو در مورد محتوای صفحه است

 

وقتی نوبت به SEO داخلی می‌رسد، عنوان صفحه مهم‌تر از برچسب H1 است اما برای بهترین نتیجه، باید هر دو را بهینه کنید.

چرا برچسب H1 برای سئو مهم است؟

یکی از پیچیده‌ترین وظایف موتورهای جستجو درک معنای یک صفحه است. برای اینکه بتوانند این کار را به کارآمدترین و سریع‌ترین روش انجام دهند، آن‌ها از داده‌های سیگنال‌های مختلف استفاده می‌کنند.

یکی از آن سیگنال‌ها عنوان صفحه و دیگری برچسب H1 است. هنگام خزیدن محتوای یک صفحه، عنکبوت‌های موتور جستجو کد HTML را می‌خوانند و سعی می‌کنند مشخص کنند کدام جملات در برچسب‌های عنوان (h1، h2 و غیره) قرار دارند. آن‌ها این موارد را نشان‌دهنده محتوای صفحه می‌دانند.

بنابراین، با استفاده از کلمات کلیدی در برچسب H1 خود، به موتورهای جستجو کمک می‌کنید تا درک کنند صفحه شما چیست. دلیل دیگر اهمیت عناوین برای سئو این است که باعث می‌شود کاربران بتوانند از این طریق صفحه را راحت‌تر بخوانند. کاربر با نگاهی به برچسب H1 می‌تواند با یک نگاه ببیند که صفحه به چه معناست. بقیه عناوین نکته مهمی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند که در هر بخش چه انتظاراتی دارند. به‌عنوان‌مثال مقاله‌ای را که اکنون می‌خوانید، من تمام نکات مهم را به‌عنوان h2 مشخص کردم.

بهترین روش‌های سئو برای تگ H1

اکنون‌که در این قسمت از یادگیری بهینه سازی موتورهای جستجو متوجه شدید که تگ H1 چه اهمیتی دارد بیایید ببینیم چطور می‌توانیم آن را تنظیم کنیم به گونه‌ای که هم برای کاربر و هم برای موتور جستجو جذاب باشد!

برچسب H1 باید با عنوان صفحه یکسان یا کمی متفاوت باشد

در اکثر موارد، عنوان صفحه و برچسب h1 یکسان هستند. این بدان دلیل است که CMS (مانند وردپرس) از این طریق پیکربندی شده است. داشتن همان متن برای عنوان صفحه و عنوان h1 این کاملاً خوب است. خطای SEO نیست، برعکس، توصیه می‌شود.

چگونه عنوان h1 و صفحه دیگری ارائه دهیم؟

اکثرتم ها و سیستم‌عامل‌های توسعه وب به گونه‌ای پیکربندی شده‌اند که از همان مقدار برای عنوان صفحه و برچسب h1 استفاده می‌کنند و این معمولاً همان چیزی است که شما به عنوان هدر یک صفحه یا پست تعیین می‌کنید.

اگر می‌خواهید آن را تغییر دهید و مقادیر مختلفی داشته باشید، می‌توانید کد HTML خود را ویرایش کنید یا اگر در وردپرس هستید می‌توانید از افزونه‌ای مانند Yoast SEO استفاده کنید.

همان‌طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، هنگام نصب Yoast SEO، یک منطقه اضافی در زیر هر صفحه / پست وجود دارد که می‌توانید عنوان صفحه را تنظیم کنید.

از کلمات کلیدی در عناوین خود استفاده کنید

توصیه می‌شود از کلمات کلیدی در عناوین خود استفاده کنید. کلمات کلیدی باید هم در عنوان و هم در عناوین موجود باشد. اگر عنوان دیگری را انتخاب کنید و عنوان دیگری داشته باشید، می‌توانید از کلمه کلیدی اصلی خود در عنوان و یک کلمه کلیدی مرتبط در H1 استفاده کنید.

البته، این بدان معنا نیست که شما باید از مرز عبور کرده و شروع به ایجاد عناوین پر از کلمات کلیدی کنید. بر اساس نتایج تحقیق در مورد کلمات کلیدی خود، می‌دانید از کدام کلمات کلیدی استفاده کنید.

به‌عنوان یک قاعده کلی، کلمات کلیدی دم بلند نامزدهای خوبی برای استفاده در H1 و سایر عناوین هستند.

از عناوین بسیار طولانی خودداری کنید

عنوان‌های خود را خیلی طولانی نکنید. از عناوین کوتاه اما توصیفی استفاده کنید. از دستورالعمل‌های مشابه عنوان صفحه استفاده کنید، یعنی کمتر از ۶۵ نویسه.

در صورت نیاز به ارائه توضیحات طولانی‌تر، می‌توانید از عنوان کوتاه و سپس متن پررنگ برای ارائه اطلاعات بیشتر استفاده کنید.

اطمینان حاصل کنید که برچسب H1 شما قابل مشاهده است و از دید کاربران پنهان نیست

بسیاری از تم‌های وردپرس دارای برچسب h1 در HTML صفحه هستند اما آن‌ها آن را (با استفاده از CSS) برای کاربران پنهان می‌کنند. این روش سئو خوبی نیست. بررسی کنید که موضوع شما از برچسب H1 به درستی جدا شده و در صفحه قابل مشاهده باشد.

ساده‌ترین راه برای انجام این کار مشاهده منبع یک صفحه است (کلیک راست کرده و VIEW SOURCE را انتخاب کنید) و جستجوی H1. آنچه در <h1> </h1> محصور شده مشاهده می‌کنید نیز باید در صفحه قابل مشاهده باشد.

سبک H1 خود را متفاوت از بقیه عناوین قرار دهید

h1 خود را برجسته کنید. حروف را از بقیه متن و عنوان‌ها بزرگ‌تر کنید.

از عناوین به صورت سلسله مراتبی استفاده کنید

شما باید همانند نوشتن طرح کلی برای یک کتاب یا سند بلند مدت به عناوین نزدیک شوید. آنچه برای سئو مهم است داشتن برچسب‌های شما به صورت سلسله مراتبی است در غیر این صورت می‌توانید موتورهای جستجو و کاربران را گیج کنید. به‌عبارت‌دیگر، <h1> شما باید بالای کد HTML و بقیه موارد (h2، h3 و غیره) باشد تا به ترتیب، ترتیب آن‌ها را دنبال کنید.

در هر صفحه فقط از یک برچسب H1 استفاده کنید

بهترین روش‌های آموزش seo نشان می‌دهد که باید فقط یک برچسب h1 در هر صفحه وجود داشته باشد. این به این دلیل است که منطقی‌تر است و هدف شما را مشخص می‌کند.

در مواردی که درنهایت با داشتن چندین برچسب h1 در یک صفحه مواجه شدید، جای نگرانی نیست. اگر می‌توانید شرایط را اصلاح کنید، آن را انجام دهید، در غیر این صورت، آن را به حال خود رها کنید.

برچسب‌های H1 باید با هدف کاربر مطابقت داشته باشد

هنگام نوشتن h1، قصد کاربر را فراموش نکنید. اگر این مورد با انتظارات کاربر مطابقت ندارد، ممکن است وی حتی بدون خواندن مطالب، وب‌سایت شما را ترک کند. اگر این اتفاق بیفتد، شما نه‌تنها مشتری یا خواننده بالقوه خود را از دست می‌دهید، بلکه برای SEO شما نیز مضر است.

این رفتار کاربرانی که از یک وب‌سایت بازدید می‌کنند و سپس به نتایج جستجو برمی‌گردند زیرا آن‌ها راضی نبودند به‌عنوان pogo-sticking شناخته می‌شود و می‌تواند در بلندمدت بر رتبه شما تأثیر منفی بگذارد. اطمینان حاصل کنید که h1 شما آنچه را که انتظار دارند در صفحه ببینند به کاربران می‌دهد.

در مورد برچسب‌های h2، h3 و h4 چطور؟

تمام اصول توضیح داده شده در بالا برای همه برچسب‌های هدر و نه فقط H1 قابل استفاده است.

علاوه بر این، لطفاً به موارد زیر توجه داشته باشید:

_در استفاده از عنوان‌ها زیاده‌روی نکنید. از عناوین مورد استفاده در ساختار، اهداف پیمایش و برای آسان‌تر خواندن محتوای صفحه استفاده کنید.

_لازم نیست از همه انواع عنوان در یک صفحه استفاده کنید. بسته به طول و نوع محتوای خود، می‌توانید h1 و فقط h2 داشته باشید.

_همیشه تعادل بین استفاده از عناوین و سایر عناصر قالب‌بندی بهترین روش است.

 

 

توضیح متا در آموزش سئو

توضیحات متا پاراگراف کوتاه متن قرار گرفته در HTML یک صفحه وب است که محتوای آن را توصیف می‌کند. سپس توضیحات متا در نتایج جستجو در زیر URL صفحه شما نشان داده می‌شود. این به‌عنوان قطعه (snippet) نیز شناخته می‌شود.

توضیح متا را از کجا اضافه کنم؟

می‌توانید توضیحات متا را در بخش head> HTML> سایت خود اضافه کنید. باید چیزی شبیه به این باشد:

 

 

<head>

<meta name = “description” content = “در اینجا یک توضیح دقیق از صفحه وب عالی من وجود دارد.”>

</head>

شما باید کنترل کاملی از توضیحات متای خود را در CMS خود داشته باشید، خصوصاً اگر از وردپرس استفاده می‌کنید.

اگر از پلاگین SEO مانند Yoast استفاده می‌کنید، می‌توانید توضیحات متا را به بخش “توضیحات متا ” اضافه کنید و می‌توانید نمونه‌ای از شکل ظاهری آن را در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) پیش‌نمایش کنید:

چرا توضیحات متا مهم است؟

 

یک متا توضیحات می‌تواند در تصمیم جستجوگر تأثیر بگذارد که آیا آن‌ها می‌خواهند بر روی محتوای شما از نتایج جستجو کلیک کنند یا خیر. هرچه توضیح بیشتر توصیفی، جذاب و مرتبط باشد، احتمالاً شخصی روی آن کلیک می‌کند.

آیا توضیحات متا به عنوان یک سیگنال رتبه‌بندی استفاده می‌شود؟

گوگل اعلام کرده است که توضیحات متا یک سیگنال رتبه‌بندی نیست؛ اما، بازهم، کیفیت توصیف بر میزان کلیک تأثیر می‌گذارد، بنابراین استفاده عاقلانه از این عنصر بسیار مهم است.

نحوه نوشتن توضیحات عالی متا

چک لیست متا توضیحات

_کلمات کلیدی: اطمینان حاصل کنید که مهم‌ترین کلمات کلیدی صفحه وب در توضیحات متا نشان داده شده‌اند. اغلب موتورهای جستجو درجایی که جستجوی جستجوگرها را در قطعه شما پیدا می‌کند، با پررنگ برجسته می‌شوند.

_خوانا بنویسید: این مورد می‌تواند بسیار ضروری باشد. اینکه کل توضیح متا را با کلمات کلیدی پر کنید اصلا خوب نیست و می‌تواند به مخاطب این پیغام را دهد که با یک سایت بی ارزش و پر از تبلیغ و بی محتوا روبه رو است. اطمینان حاصل کنید که توضیحات شما مانند یک جمله عادی و نوشته شده توسط انسان خوانده شده است. سعی کنید ربات گونه به نظر نرسد.

_با توضیحات متا به گونه‌ای رفتار کنید که گویی آگهی تبلیغاتی برای صفحه وب شما است: آن را تا آنجا که ممکن است جذاب و مرتبط کنید. توضیحات باید با محتوای صفحه مطابقت داشته باشد، اما شما باید آن را تا حد امکان جذاب کنید.

_طول: توضیحات متا نباید بیشتر از ۱۳۵ – ۱۶۰ نویسه باشد (اگرچه اخیراً Google قطعه‌های طولانی‌تری را آزمایش کرده است). هر چه بیشتر باشد و موتورهای جستجو پایان کار را خرد می‌کنند.

_از توضیحات متا کپی نکنید: همانند برچسب‌های عنوان، توضیحات متا نیز باید برای هر صفحه متفاوت نوشته شود. Google ممکن است شما را به دلیل تکرار گسترده توصیفات متا مجازات کند.

_استفاده از قطعه‌های غنی را در نظر بگیرید: با استفاده از نشانه‌گذاری طرح (schema markup) می‌توانید عناصر را به قطعه‌ها اضافه کنید تا جذابیت آن‌ها بیشتر شود. به‌عنوان‌مثال: رتبه‌بندی ستاره، رتبه‌بندی مشتری، اطلاعات محصول، تعداد کالری و غیره

شکل صحیح url صفحات

URL مخفف Uniform Resource Locator است و یکی از مفاهیم اصلی رایانش مدرن است. بنا به تعریف، URL یک رشته متنی قالب‌بندی شده است که به مکان منبع در شبکه رایانه‌ای (معمولاً وب) اشاره دارد. به‌طورمعمول، این منابع صفحات وب هستند، اما همچنین می‌توانند اسناد متنی، گرافیکی، برنامه‌ای یا تقریباً هرچیزی باشند که می‌توانند به‌صورت دیجیتالی ذخیره شوند.

یک URL اصلی شامل سه قسمت یا زیررشته است که با مشخص کردن کاراکترها از هم جدا می‌شوند. این‌ها شامل پروتکل، نام یا آدرس میزبان و محل منبع هستند. یک مثال ساده از یک رشته URL به شکل زیر است: http://www.example.com/index.html.

آناتومی یک URL

آناتومی اساسی یک URL شامل چندین قسمت است. برخی از این قطعات اجباری هستند، درحالی‌که برخی دیگر اختیاری هستند و می‌توانند در صورت نیاز به مورد دیگری غیر از عملکرد پیش‌فرض، وارد شوند. به‌عنوان‌مثال، HTTP به‌طور پیش‌فرض از پورت ۸۰ استفاده می‌کند، اما لازم نیست.

بهترین راه برای بررسی آناتومی یک URL از طریق مثال است، بنابراین برای اهداف ما از URL ساختگی زیر استفاده می‌کنیم و آن را به اجزای مختلف آن تقسیم می‌کنیم:

 

http://www.whatever.com:80/whatever/whatever.html?this=that&that=this#fn2

http://- این طرح یا زیرشاخه پروتکل است و نشان می‌دهد که از کدام پروتکل برای واکشی پرونده یا سند موردنظر باید استفاده شود. درحالی‌که HTTP رایج‌ترین است، اما به‌هیچ‌وجه تنها گزینه نیست. پروتکل‌های دیگر شامل HTTPS(نسخه امن HTTP)، mailto: (برای باز کردن سرویس‌گیرنده نامه)، ftp: (برای انجام انتقال فایل اصلی) و سایر پروتکل‌ها هستند. کولون : () جدا کننده طرح URI است و اسلش های جفت شده به جلو (//) شروع نام میزبان محلی را تعریف می‌کنند.

www. – این قسمت از URL محتوا را تعریف می‌کند، در این مورد شبکه جهانی وب است. این قسمت از URL همچنین می‌تواند برای نشان دادن دامنه فرعی استفاده شود. به‌عنوان‌مثال، ممکن است برای دستیابی به یک صفحه پشتیبانی داخلی از وب‌سایت هدف، مثال خود را تغییر دهیم تا شامل http://support.whatever.com شود.

ever.com – این نام دامنه است و برای نشان دادن میزبان یا وب سرور مورداستفاده قرار می‌گیرد. آخرین قسمت نام دامنه ما،.com پسوند دامنه است و برای شناسایی نوع یا مکان وب‌سایت مورداستفاده قرار می‌گیرد. پسوندهای دامنه دیگر شامل پسوندهای.org،.net و منطقه خاص مانند.co.uk هستند. بیش از ۵۰۰ پسوند دامنه (یا gTLD) وجود دارد.

: ۸۰ – این پورت است و “دروازه ” ای را نشان می‌دهد که برای دسترسی به منابع موجود در وب سرور مورداستفاده قرار می‌گیرد. وقتی وب سرور از درگاه‌های استاندارد برای پروتکل‌های HTTP یا HTTPS استفاده می‌کند، این قسمت از URL اغلب حذف می‌شود. اگر از پورت غیراستاندارد استفاده می‌شود، این بخش باید در URL موجود باشد. دوباره : () به عنوان جدا کننده عمل می‌کند.

whatever/whatever. html – این مسیر را به سمت منبع در سرور نشان می‌دهد. در ابتدا این بخش به یک مکان فیزیکی در یک سرور خاص اشاره داشت، اگرچه اکنون به‌طورمعمول بیشتر نشان می‌دهد یک مکان انتزاعی از داده‌های واکشی شده است. اسلش جلو دوباره به عنوان یک جدا کننده عمل می کند تا یکپارچگی نحو سلسله مراتبی URL را حفظ کند.

?this=that&that=this – این رشته پرس‌وجو است. این شامل یک علامت سؤال است که توسط یک یا چند پارامتر دنبال می‌شود که یک وب سرور می‌تواند برای بازگرداندن محتوای خاص یا نسخه خاصی از محتوای درخواستی استفاده کند. از URL هایی که دارای رشته‌های پرس‌وجو هستند معمولاً به‌عنوان “URL های پویا ” یاد می‌شود. پارامترهای مورداستفاده در URL های پویا لزوماً جهانی نیستند و هر وب سرور قوانین خاص خود را در مورداستفاده از آن‌ها دارد.

# fn2 – قسمت آخر URL قطعه اختیاری یا “لنگر ” است. با یک هشتگ (#) نشان داده می‌شود و متن دیگری نیز دنبال می‌شود. این توسط مرورگر برای قرار دادن آن صفحه وب در یک مکان خاص استفاده می‌شود.

 

این زیرشاخه‌ها باهم جمع می‌شوند، یک URL کامل تشکیل می‌دهند. این تعریف: پروتکل لازم برای بازیابی یک پرونده یا سند است. سرور؛ موقعیت آن محتوا در آن سرور؛ دروازه مورداستفاده برای دسترسی به آن سرور؛ اطلاعات مربوط به سرور مربوط به محتوا؛ و اطلاعات مربوط به مشتری در مورد نمایش محتوا.

طراحی URL بهینه

حال که دانستیم URL چیست، بیایید در مورد اینکه چرا داشتن یک URL مناسب طراحی‌شده مهم است صحبت کنیم. سپس به مواردی که در ایجاد یک URL “خوب ” کمک می‌کنند، خواهیم پرداخت.

چرا موارد طراحی URL اهمیت دارد

اول، URL ها یکی از معدود مواردی است که بدون در نظر گرفتن مرورگر، سیستم‌عامل یا دستگاه مورداستفاده، به‌طور مداوم توسط همه افرادی که به اینترنت دسترسی دارند استفاده می‌شود – در برخی موارد، URL شما از اینترنت فراتر رفته و با استفاده از روش‌های آنالوگ به اشتراک گذاشته می‌شود، مانند به عنوان یادداشت و سایر اسناد (و موارد دیگر!) هستند که توسط افراد واقعی و نه فقط ماشین‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، بنابراین طراحی آن‌ها روش دیگری است که می‌توانید با آن به مخاطبان خود برسید.

 

 

بیشتر از همه، URL ها یک توافق‌نامه بین کاربران و شما هستند. با توجه به یک URL خاص، فرد باید بتواند از آن استفاده کند و بعداً برای بازگرداندن یک منبع خاص (زیرمجموعه از آن منبع). به همین ترتیب، در صورت امکان، باید از تغییر URL به صفحات خود خودداری کنید. در صورت لزوم، تغییر مسیرها را تنظیم کنید (اما انجام این کار به زمان بارگیری صفحه شما اضافه می‌شود زیرا هر تغییر مسیر باید تجزیه و اجرا شود). به همین دلیل، طراحی URL های خود در ابتدای کار به این معنی است که دیگر نیازی به نگرانی در موردنیاز به تغییر آن‌ها در زمان بعدی ندارید.

دستورالعمل‌های کلی برای طراحی URL ها

وقتی به چگونگی ساختار URL های خود فکر می‌کنید، اصول زیر را به خاطر بسپارید:

۱_ به بخشهای سطح بالا دقت کنید

بخش سطح بالا پایگاه کلیه URL های شما را تشکیل می‌دهد: google.com، facebook.com و twitter.com همه بخش‌های سطح بالا هستند. بدیهی است که بازار URL های منحصربه‌فرد و درعین‌حال به‌یادماندنی که هنوز در سمت کوتاه‌تری هستند، در حال محدود شدن است، اما اهمیت آن ایجاب می‌کند که به انتخاب آن دقت داشته باشید.

در دسترس بودن برنامه‌های افزودنی منحصربه‌فرد (به‌عنوان‌مثال، یکی از متداول‌ترین برنامه‌های افزودنی.com) امکانات جدیدی را ایجاد می‌کند، اما از این موارد با دقت استفاده کنید، زیرا بسیاری از آن‌ها به طور خودکار فرض می‌کنند که سایت شما با.com قابل‌دسترسی است.

۲_URL های خود را تمیز نگه دارید

آنچه در اینجا خلاصه می‌شود این است: “آیا کاربران شما می‌توانند URL شما را با سهولت تایپ کنند؟” این موضوعی است که شما باید بررسی کنید، خصوصاً اگر سیستم مدیریت محتوا یا موتور وبلاگی دارید که به‌طور خودکار URL های شما را تولید می‌کند. در بیشتر موارد، مطمئناً کمتر بهتر است.

اگر URL های شما به راحتی تایپ شود، به خاطر سپردن آن آسان است که برای اطمینان از بازدیدهای مکرر از سایت شما مفید است.

۳_از یک دامنه واحد استفاده کنید و در صورت امکان از زیر دامنه‌ها خودداری کنید

دلیل اصلی هر دو این است که موتورهای جستجو sub.example.com و example.com/sub را به عنوان دو سایت مختلف می‌بینند، حتی اگر قصد داشتید صفحات موجود در پوشه فرعی زیرمجموعه سایت اصلی شما باشد. این روی رتبه‌بندی نتایج موتور جستجوی شما تأثیر منفی می‌گذارد.

۴_از کلمات کلیدی در URL های خود استفاده کنید

با استفاده از کلمات کلیدی در URL خود، اطلاعات مهم را به بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو منتقل می‌کنید. به‌عنوان‌مثال، mystore.com/books/nonfiction دقیقاً به بیننده شما می‌گوید که این صفحه چیست: فهرستی از کتاب‌های غیرداستانی برای فروش. برعکس، mystore.com/category038/234823 به بازدیدکننده شما هیچ اطلاعی نمی‌گوید. ازآنجاکه نشانی‌های اینترنتی شما در نتایج موتور جستجو نشان داده می‌شود، اگر URL شما به کاربر قانونی بودن و موردعلاقه بودن سایت شما را نشان دهد، احتمالاً کاربران روی پیوند شما کلیک می‌کنند.

بااین‌حال، از استفاده بیش‌ازحد از کلمات کلیدی مراقب باشید. در یک‌زمان، شما می‌توانید با قرار دادن URL های خود با بیشترین تعداد کلمات کلیدی (به‌عنوان‌مثال، mystore.com/books/non-fiction/non-fiction-books/realistic- fiction)، رتبه‌بندی موتور جستجو خود را بهبود ببخشید، اما دیگر برای کاربر مفید نخواهد بود و به نظر می‌رسد که شما یک وب‌سایت غیرمفید هستید.

۵_URL ها را با عناوین مطابقت دهید

این نه تنها به شما کمک می‌کند تا پیشنهاد را مستقیماً در بالا دنبال کنید، بلکه این مزیت را دارد که به‌عنوان‌مثال می‌توانید یک نشانه راهنمای اضافی به بیننده خود ارائه دهید. با مشاهده URL شما، انتظار برای صفحه شما ایجاد می‌شود و هنگامی‌که عنوان را می‌بینند و متوجه می‌شوند، چیزی مطابق انتظارات آن‌ها ارائه می‌دهید.

 

اگر برای مقاله خود عنوان طولانی دارید، نیازی نیست که یک URL مشابه طولانی بسازید – فقط یک آدرس ایجاد کنید که حاوی اصطلاحات کلیدی باشد. به‌عنوان‌مثال، اگر عنوان شما “نحوه پوشیدن روسری خود در چهل سبک مختلف ” باشد، URL شما ممکن است حاوی چگونگی پوشیدن روسری-چهل سبک باشد.

۶_ساختار پوشه خود را ساده نگه‌دارید

به‌طورکلی، مردم تصور می‌کنند که هر/ اضافی، یک لایه عمق اضافی را نشان می‌دهد، بنابراین یک URL مانند example.com/sports/teams/volleyball به پوشه والیبال منجر می‌شود که سومین لایه تودرتو در دامنه اصلی است. بااین‌حال، خیلی عمیق تودرتو به این معنی است که احتمال اینکه در آن صفحات بازدید کنید کمتر است.

نکاتی برای طراحی یک URL عالی

اکنون‌که ما درباره بهترین روش‌ها برای طراحی URL شما بحث کردیم، در اینجا چند نکته کاربردی برای کمک به شما در پیاده‌سازی آن‌ها وجود دارد.

_از کلمات کوتاه و به‌راحتی به خاطر سپرده استفاده کنید. این ارتباط مستقیماً با داشتن URL های کوتاه‌تر که بر تجربه کاربر تأثیر می‌گذارد. علاوه بر این‌که آسان‌تر برای کپی و جایگذاری، به اشتراک‌گذاری و جاسازی در وب‌سایت‌های دیگر است.

_حروف URL خود را حساس نکنید. افراد به‌احتمال‌زیاد هنگام تایپ کردن URL شما از همه حروف کوچک استفاده می‌کنند، اما مطمئناً نمی‌خواهید کاربرانی را که از / Home یا / HOME استفاده می‌کنند وقتی URL شما فقط با / home کار می‌کند از دست دهید.

_از نویسه‌های غیر ASCII خودداری کنید. فقط با استفاده از نویسه‌های ASCII تجربه کاربر بهبود می‌یابد، زیرا تایپ آن‌ها آسان‌تر است. علاوه بر این، استفاده از نویسه‌های غیر ASCII به این معنی است که URL شما احتمالاً اطلاعاتی را که کاربر انتظار دارد در صفحه شما ببیند به کاربر منتقل نمی‌کند.

_از افزونه‌های پرونده خودداری کنید. اولاً، افزونه‌های پرونده معمولاً سازگار نیستند، بنابراین اگر استانداردها تغییر کند، باید همه URL های خود را دوباره کار کنید تا پیوندهای موجود خراب نشوند.

آموزش سئو تصاویر

با تمرکز بسیار زیاد بر تولید محتوای با کیفیت بالا و یک وب‌سایت درجه‌یک، بسیاری از افراد از SEO برای تصاویر چشم‌پوشی می‌کنند. احتمالاً تاکنون، اهمیت بهینه‌سازی محتوای خود و نمایش تصاویر بکر را برای مخاطبان خود درک کرده‌اید.

اما اگر تصاویر خود را برای جستجوگرها بهینه نمی‌کنید، آیا می‌دانید فرصت را از دست می‌دهید؟ با استفاده از SEO برای تصاویر، می‌توانید به موتورهای جستجو کمک کنید تا سایت و محتوای شما را بیشتر درک کنند. به‌علاوه، شما می‌توانید در نتایج جستجوی تصویر بیشتر قرار بگیرید که برای ایجاد علاقه به محصولات و خدمات شما بسیار ارزشمند است.

چرا سئو برای تصاویر مهم است؟

فرایند موتورهای جستجو برای تجزیه‌وتحلیل و رتبه‌بندی محتوای وب، فرایند پیچیده‌ای است. سئوی خوب تضمین می‌کند مخاطبان شما می‌توانند به‌سرعت شما را آنلاین پیدا کنند. همچنین یکی از بهترین راه‌ها برای کسب رتبه برتر در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) است.

اگر مانند بسیاری از صاحبان مشاغل هستید، ممکن است فکر کنید که SEO فقط برچسب‌های H1، عنوان‌ها و محتوای متن را اعمال می‌کند.

اگرچه این‌ها از مهم‌ترین فاکتورها برای انجام SEO هستند، اما تنها مکان‌ها نیستند. موتورهای جستجو نمی‌توانند تصاویر را به همان روشی که مردم می‌توانند، پردازش کنند و سئو تصویر تنها راه اطمینان از درک آن‌ها است.

 

اگرچه روند بهینه‌سازی تصویر کمی دانش لازم دارد، اما آماده‌سازی تصاویر برای موتورهای جستجو بسیار ساده است. SEO تصاویر گام دیگری در جهت بهبود موقعیت شما در نتایج موتور جستجو و درنتیجه جذب بازدیدکنندگان بیشتر به سایت شما است.

۱۰ نکته برای بهینه‌سازی تصویر SEO
1. کلمات کلیدی و عبارات کلمات کلیدی خود را بدانید

شما احتمالاً از کلمات کلیدی جستجو استفاده می‌کنید که مردم برای یافتن آنلاین شما استفاده می‌کنند. اگر با کلمات کلیدی و رتبه‌بندی با آن‌ها آشنا هستید، بسیار عالی است. شما قبلاً می‌دانید هنگام انجام سئو برای تصاویر خود، کدام کلمات کلیدی را در آن بگنجانید.

اگر از کلمات کلیدی خود مطمئن نیستید، وقت آن است که کمی تحقیق کنید. برای کشف آنچه افراد در جستجوی آن هستند مربوط به تجارت شما از Google’s Keyword Planner یا ابزار تحقیق دیگر کلمات کلیدی استفاده کنید. بعدازاینکه به بهترین کلمات کلیدی مسلح شدید، آماده شروع کار استفاده مناسب از SEO برای تصاویر هستید.

۲. بهترین روش‌ها را برای نام‌گذاری تصاویر برای SEO دنبال کنید

اینکه بیایید از یک نام ساده و سریع که دوربین شما هنگام تصویربرداری نام‌گذاری کرده “image2.jpg” وسوسه‌انگیز است. اما ازآنجاکه خزنده‌های جستجو درواقع نام پرونده‌های تصویر را تجزیه‌وتحلیل می‌کنند، این ایده آل نیست. این بدان معنی است که نام پرونده‌های تصویری شما باید به درستی محتوای آن‌ها را توصیف کند.

اگر کلمه کلیدی خاصی مربوط به تصویر است، آن را در نام فایل قرار دهید. همان‌طور که گفته شد، فقط با استفاده از کلمات کلیدی تصادفی نباید امیدوار باشید که رتبه‌بندی خود را برای سئو تصویر بهبود ببخشید. حتی اگر یک موتور جستجو نتواند فوراً بی‌ربط بودن توصیف را تشخیص دهد، اما پر کردن کلمات کلیدی هرگز ایده خوبی نیست.

۳. تصاویر را در نقشه سایت قرار دهید

ازآنجاکه موتورهای جستجو نمی‌توانند از طریق تصاویر اطلاعاتی به دست آورند، شما باید تا آنجا که ممکن است سرنخ‌هایی راجع به اینکه دقیقاً چه چیزهایی دارند، قرار دهید. گوگل ایجاد نقشه‌های سایت برای تصاویر را به‌عنوان بهترین روش برای انتشار تصاویر توصیه می‌کند.

این بدان معنی است که شما باید دستورالعمل‌های آن را برای انتشار تصاویر آنلاین دنبال کنید. اگر این کار را نکنید، تصاویر شما نمی‌توانند در موتورهای جستجو به همان خوبی انجام شوند.

۴. برچسب‌های alt تصویر را بهینه کنید

موتورهای جستجو نمی‌توانند مانند مغز انسان تصاویر را پردازش کنند. در عوض، آن‌ها به برچسب‌های alt اعتماد می‌کنند تا مشخص کنند چه چیزی به تصویر کشیده می‌شود. تمام تصاویر موجود در سایت شما باید دارای برچسب‌های منحصربه‌فرد برای توصیف آن‌ها باشند و بسیاری از آن‌ها باید شامل کلمات کلیدی مرتبط باشند.

آن‌ها همچنین به کاربرانی که نمی‌توانند تصاویر شما را مشاهده کنند کمک می‌کنند صفحات شما را بهتر درک کنند. با توجه به این نکته، شما باید به‌عنوان بخشی از بهینه‌سازی تصویر SEO، برچسب‌های alt را به هر تصویر در وب‌سایت خود اضافه کنید. اگر تصاویر زیادی داشته باشید و هنگام بارگذاری برچسب‌های alt آن‌ها را ایجاد نکنید تا حدی خسته‌کننده است، اما ارزش SEO ارزش تلاش را دارد.

امیدوارم همه مرورگرها قادر به نمایش تصاویر شما باشند. اگر همه‌چیز به درستی کار کند، برچسب alt همان چیزی است که وقتی کاربران ماوس خود را بر روی تصویر قرار می‌دهند، نشان داده می‌شود؛ اما اگر به دلایلی یک مرورگر نمی‌تواند تصویر شما را نمایش دهد، برچسب alt متنی است که در جای خود نمایش داده می‌شود.

هنگام نوشتن برچسب‌های alt، هدف آن است که تصاویر خود را به‌صورت دقیق در چند کلمه توصیف کنید. همان‌طور که گفته شد، شما هرگز نباید از برچسب‌های alt به‌عنوان راهی برای “کلمه کلیدی ” صفحات خود استفاده کنید. موتورهای جستجو مانند گوگل درنهایت جابه‌جا می‌شوند و آپدیت می‌شوند که در طولانی مدت فقط به SEO شما آسیب می‌رساند.

۵. برچسب‌های عنوان را وارد کنید

علاوه بر برچسب‌های alt، باید به عنوان بخشی از بهینه‌سازی تصاویر برای سئو، برچسب‌های عنوان را نیز در آن بگنجانید. بسیاری از دارندگان سایت این دو عنصررا اشتباه گرفته می‌گیرند، اما برخلاف برچسب‌های alt، برچسب‌های عنوان جایگزین تصاویری نمی‌شوند که قابل‌نمایش نیستند. در عوض، وقتی کاربران ماوس خود را روی یک تصویر حرکت می‌دهند، آن‌ها ظاهر می‌شوند.

به همین دلیل، لزوماً برچسب‌های عنوان شما نباید دارای کلمات کلیدی باشند. درواقع، شما حتی می‌توانید از آن‌ها برای صحبت مستقیم با کاربران استفاده کنید. آن‌ها را مانند زیرنویس عکس بنویسید یا برای توضیحات بیشتر از آن‌ها استفاده کنید.

۶. محتوای بدن را بنویسید

گرچه برچسب‌های alt قطعاً مهم هستند، اما اطلاعات نسبتاً محدودی را در اختیار موتورهای جستجو قرار می‌دهند. به همین دلیل، شما باید محتوای بدن را در صفحات خود بنویسید تا زمینه برای آن‌ها فراهم شود.

۷. متن خود را با تصاویر پنهان نکنید

پنهان کردن هر متن یک تاکتیک SEO کلاه‌سیاه در نظر گرفته می‌شود و مجازات‌هایی به همراه دارد. ممکن است بخواهید از تصویری به جای عنوان صفحه اول استفاده کنید، همچنین به عنوان H1 شناخته می‌شود، اما این کار را با پوشاندن متن سرآیند خود انجام ندهید.

اگر واقعاً می‌خواهید از تصویری به جای متن به عنوان سرصفحه خود استفاده کنید، حتماً برچسب مناسب تصویر را بزنید تا از مزایای SEO تصاویر بهینه شده بهره‌مند شوید.

۸- فرمت‌های مختلف تصویر را در نظر بگیرید

ممکن است فکر کنید وقتی صحبت از تصاویر می‌شود انواع فایل‌ها قابل تعویض هستند. چه کسی اهمیت می‌دهد که یک عکس JPEG، PNG یا GIF باشد؟ درواقع، بازدیدکنندگان این کار را خواهند کرد. اگر تعداد زیادی عکس دارید، برای اطمینان از سرعت سایت، برخی از آن‌ها باید فشرده شوند.

در بیشتر موارد، پرونده‌های JPEG بدون کمرنگ شدن در کیفیت کمترین جا را اشغال می‌کنند. اگر نمی‌توانید تصاویر را به JPEG تبدیل کنید، PNG یکی دیگر از گزینه‌های نسبتاً کوچک برای سئو تصویر است.

۹. تصاویر را فشرده کنید

رتبه‌بندی موتور جستجو بر اساس بسیاری از فاکتورها ازجمله زمان بارگذاری صفحه انجام می‌شود. هرچه پرونده‌های تصویر در یک صفحه بزرگ‌تر باشند، مدت‌زمان بیشتری برای بارگیری طول می‌کشد. اگر صفحات شما مدت زیادی طول بکشد، ممکن است رتبه‌بندی شما کاهش یابد؛ و اگر آن‌قدر طولانی شود که کاربران قبل از اینکه حتی محتوای شما را ببینند، ناامید شده و آن را ترک کنند، رتبه‌بندی شما حتی بیشتر آسیب خواهد دید.

تصاویر باعث جذابیت زیبایی وب‌سایت شما می‌شوند، اما از تصاویر تزئینی هوشمندانه استفاده می‌کنند. استفاده بیش‌ازحد از بسیاری از آن‌ها یا عناصر تزئینی که خیلی بزرگ هستند، می‌توانند زمان بارگیری شما را کند کنند. این می‌تواند منجر به تبدیل کمتر شود یا به رتبه‌بندی صفحه شما ضربه وارد کند.

اندازه‌های پرونده را برای اطمینان از زمان بارگیری کوتاه‌تر در هر صفحه، کوچک‌تر نگه‌دارید. قانون سختی برای اندازه پرونده وجود ندارد، اگرچه هر چیزی بزرگ‌تر از چند صد کیلوبایت احتمالاً به‌سرعت سایت آسیب می‌رساند.

۱۰. عکس‌های خود را به اشتراک بگذارید

همانند صفحات پر از محتوای نوشته شده، لینک‌ها بر رتبه‌بندی تصاویر سنگین تأثیر می‌گذارند. هرچه لینک سایت شما از سایت‌های دارای اعتبار بالا بیشتر باشد، شانس شما برای داشتن رتبه خوب بیشتر است. به همین دلیل، به نفع شماست که هرچه بیشتر افراد محتوای شما را ببینند (و در صورت امکان به آن پیوند دهند).

کسی که در حال مرور فیس بوک در رایانه رومیزی است

این جایی است که داشتن مقدار زیادی محتوای بصری به نفع شماست. جذابیت تصاویر نسبت به قسمت‌های طولانی متن برای بینندگان بسیار بیشتر است، به این معنی که آن‌ها بسیار قابل اشتراک هستند. تصاویر خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید، پیوندهایی را در خبرنامه‌ها و سایر نامه‌های الکترونیکی ارسال کنید و پیروان و دوستان خود را به همین کار تشویق کنید. همچنین می‌توانید با افزودن دکمه‌های اشتراک‌گذاری اجتماعی در وب‌سایت و وبلاگ خود بازدیدکنندگان سایت را به اشتراک مطالب خود ترغیب کنید.

با هدف حفظ کیفیت تصاویر تا حد امکان شفاف باشید. اندازه پرونده را آن‌قدر کاهش ندهید که کیفیت آن آسیب ببیند و نوع پرونده را به چیزی تغییر ندهید که باعث ایجاد تفاوت فاحشی در ظاهر شود.

JPG ها معمولاً یک گزینه ایمن هستند زیرا در کمترین اندازه پرونده بالاترین کیفیت را ارائه می‌دهند، اما انواع دیگر پرونده‌ها نیز جواب می‌دهند. گزینه‌های خود را امتحان کنید و ببینید کدام نوع با کمترین اندازه و زمان بارگیری کیفیت موردنظر شما را ارائه می‌دهد.

محتوا در آموزش seo

محتوا برای سئو بسیار مهم است، بدون موتورهای جستجو اطلاعات کافی برای فهرست بندی صحیح صفحات شما و کمک به شما در رتبه‌بندی وجود ندارند. اگر استراتژی SEO خوبی ندارید، صفحات وب‌سایت شما هرگز دیده و به اشتراک گذاشته نمی‌شوند. آن‌ها فقط به‌صورت آنلاین زندگی می‌کنند و هیچ بازدیدکننده‌ای ندارند و این نوع شکست‌ها هدف آن‌ها نیست!؟

محتوا و سئو محتوا در مباحث آموزش بهینه سازی موتورهای جستجو از اهمیت زیادی برخوردار است. سئوی محتوا باعث بهبود دید شما در موتورهای جستجو می‌شود که بازدیدکنندگان را به وب‌سایت شما سوق می‌دهد و مردم را به خرید محصولات / خدمات شما ترغیب می‌کند. با سرمایه‌گذاری در سئوی محتوا، می‌توانید ارزش اصلی کسب‌وکار خود را اضافه کنید.

 

انواع محتوا

در یادگیری seo شما باید این نکته را مدنظر قرار دهید که هر محتوایی برای کاربر خاصی باید تعریف و تولید شود. همچنین پلتفرمی که محتوا را در آن به اشتراک می‌گذارید هم از اهمیت زیادی برخوردار است.

در کل اگر بخواهید انواع محتوا را طبقه‌بندی کنیم. فقط چهار دسته وجود دارد که تمامی انواع محتوا در آن قرار می‌گیرد.

محتوای متنی

بسیاری از کسب‌وکارها می‌خواهند تولید محتوا برای کسب‌وکار خود را شروع کنند ولی نمی‌دانند که از چه فرمتی شروع کنند و اصلاً چه فرمتی برای آن‌ها بهتر است. شاید بتوان گفت قدیمی‌ترین فرمت تولید محتوا، نوع متنی آن است. خود این محتوای متنی هم انواع مختلف دارد و شاید بتوان برای آن ۱۰۰ مورد را نام برد.

۱. پست‌های وبلاگ

پست‌های وبلاگ نوعی محتوای متنی است که به شما امکان می‌دهد محتوای مداوم ایجاد کنید. پست‌های وبلاگ به شما امکان می‌دهد خلاقیت و نظر خود را در مورد هر موضوع مشخص بیان کنید. همیشه ایده خوبی است که برای پست‌های خود برنامه داشته باشید و آن‌ها را بهینه کنید.

۲. مقالات

نوع دیگری از محتوای متنی که به شما امکان می‌دهد اخبار، اطلاعیه‌ها یا هر نوع محتوای دیگر شرکت خود را منتشر کنید. مثل این است که یک مجله برای کسب‌وکار خود داشته باشید.

۳. How to(چگونه)

در بیشتر موارد، این نوع محتوای متنی است که دستورالعمل‌هایی را به خوانندگان خود ارائه می‌دهد. شما می‌توانید به افراد کمک کنید تا یاد بگیرند چگونه کارهای مختلفی انجام دهند، چیزهایی بسازند یا از برخی نرم‌افزارها استفاده کنند. همچنین ایجاد محتوای ویدیویی یا صوتی “چگونه ” غیرمعمول نیست.

۴. راهنماها

اگر خود را در یک موضوع خاص، حرفه‌ای می‌دانید، ایجاد راهنما راهی عالی برای آموزش دیگران خواهد بود. دانش خود را به اشتراک بگذارید و مردم را از طریق انواع مسائل مختلف راهنمایی کنید.

۵. لیست‌ها

به هر موضوعی فکر کنید و می‌توانید لیستی ایجاد کنید. شما می‌توانید فیلم‌ها، کتاب‌ها، انواع محصولات و خدمات برتر را لیست کنید. این نوع محتوا مخاطبان زیادی دارد و اگر دوست دارید لیست تهیه کنید، کافی است به سراغ آن بروید.

 

۶. پرسش و پاسخ

پرسش و پاسخ همیشه یک محتوای مورد علاقه است. بسیاری از افراد در اینترنت تقریباً در مورد همه موارد سؤال می‌کنند. ایجاد این نوع محتوا فرصتی عالی برای تعداد بازدیدهای چشمگیر فراهم می‌کند. بسته به تنظیمات شما می‌تواند متنی یا چندرسانه ای باشد.

۷. مطالعات موردی

مطالعات موردی داستان مشتری‌های شما و چگونگی کمک به آن‌ها در حل مشکلاتشان را بیان می‌کند. این یک روش عالی برای تأثیرگذاری بر چشم‌اندازهای شما و تبدیل آن‌ها به مشتری است.

۸. توصیفات

این همان مطالعات موردی اما با پیچ‌وتاب است. توصیفات نشان می‌دهد مشتریان شما در مورد محصولات یا خدمات شما چه می‌گویند (به قول خودشان). این یک روش عالی برای گسترش بازار شما است زیرا شما مشتریان واقعی را تجربه خواهید کرد.

۹. مصاحبه‌ها

مصاحبه‌ها محتوای مفیدی هستند و می‌توانند متنی و چندرسانه‌ای باشند. شما می‌توانید در هر زمینه‌ای متخصص داشته باشید و در مورد موضوعات مختلف مرتبط صحبت کنید. می‌توانید در مورد برخی از مسائل فعلی صحبت کنید یا به برخی از وقایع گذشته روی بیاورید. این به خود شما و خلاقیت شما بستگی دارد.

۱۰. بررسی محصولات

این یکی همچنین می‌تواند محتوای متنی و چندرسانه‌ای باشد. یک محصول هیجان‌انگیز پیدا کنید و به همه اجازه دهید همه‌چیزهایی را که باید در مورد آن بدانند، بدانند. بررسی محصولات بسیار محبوب هستند زیرا به مخاطبان کمک می‌کند تا در مورد خرید یک کالای خاص تصمیم بگیرند.

۱۱. نقد و بررسی کتاب

اگر دوست دارید کتاب بخوانید و می‌خواهید نظر خود را با اینترنت به اشتراک بگذارید، این نوع، محتوای شماست. بررسی کتاب سرگرم‌کننده است و مخاطبان زیادی دارد که می‌توانید با آن‌ها تعامل کنید.

۱۲. چک‌لیست‌ها

چک‌لیست نوعی از محتوا است که به خوانندگان اجازه می‌دهد از طریق یک فرایند اجتناب‌ناپذیر، راهنمای گام‌به‌گام را دنبال کنند. شما تمام قدم‌های لازم برای برداشتن چیزی را با خوانندگان خود به اشتراک می‌گذارید.

 

 

۱۳. تحقیق

اگر دوست دارید در مورد موضوعات داغ تحقیق کنید و یافته‌ها و نتیجه گیری خود را به اشتراک بگذارید، یک وبلاگ تحقیقاتی راه‌اندازی کنید. می‌توانید درباره هر موضوعی که برایتان جالب است یا به آن دسترسی دارید تحقیق کنید. این محتوا مخاطبان گسترده‌ای دارد و شما می‌توانید از این طریق برای خود نامی بسازید.

۱۴. اوراق سفید (White papers)

اگر می‌خواهید اطلاعات فنی را به خوانندگان خود ارائه دهید، می‌توانید مقاله‌های سفید ایجاد کنید. این بیشتر محتوای قالب PDF است که می‌توانید برای بارگیری به اشتراک بگذارید. مقالات سفید همچنین می‌توانند مطالعات موردی را ارائه دهند که مشکلات و راه‌حل‌هایی برای این مشکلات ارائه می‌دهند.

۱۵. اخبار صنعت

صنعتی را که دوست دارید و یا فکر می‌کنید مخاطبان گسترده‌ای داشته باشید انتخاب کنید. اخبار را جستجو کرده و به مخاطبان خود گزارش دهید. مراقب باشید که داستان را کپی / پیست نکنید، بلکه نگاه خود را به‌صورت داستان ارائه دهید.

۱۶. اخبار شرکت

یک محتوای عالی دیگر برای همه صاحبان مشاغل است. می‌توانید در مورد تجارت خود اخبار بنویسید و با مشتریان و سرمایه‌گذاران خود به اشتراک بگذارید.

۱۷. پست‌های مهمان

پست مهمان محتوایی است که به بازدیدکنندگان امکان می‌دهد مطالب خود را در وبلاگ شما ارسال کنند. برای جلوگیری از بروز مشکلی می‌توانید قبل از انتشار، محتوای موردعلاقه خود را انتخاب کنید. آمارهای اخیر نشان می‌دهد که ۵۹.۸٪ از وبلاگ نویسان حداقل گاهی اوقات از پست مهمان استفاده می‌کنند.

۱۸. داستان‌های شخصی

اگر داستان‌های زندگی زیادی برای گفتن دارید، این یک روش عالی برای به اشتراک گذاشتن آن‌ها با جهان است. همچنین می‌توانید نویسندگان مهمان داشته باشید تا داستان‌های شخصی خود را با مردم به اشتراک بگذارند.

۱۹. داستان‌های موفقیت

به همه اطلاع دهید که چگونه به اوج رسیده‌اید. تاکتیک‌های خود را با دیگران در میان بگذارید تا آن‌ها بتوانند به اهداف خود برسند. این محتوا بسته به نحوه ارائه آن می‌تواند متنی و چندرسانه‌ای باشد. افراد زیادی هستند که به دنبال داستان‌های موفقیت در اینترنت هستند.

۲۰. زندگی‌نامه شخصی

بیو یک محتوای عالی برای است. این می‌تواند یک محتوای متنی یا چندرسانه‌ای باشد و همیشه واقعی باشد. می‌توانید از منابع مختلف به‌صورت آنلاین استفاده کنید تا به شما در تحقیق و ایجاد این محتوای جذاب کمک کند.

۲۱. نظرات

نظر بهترین روش برای گرفتن بازخورد از خوانندگان شما است. مهم نیست که وبلاگ شما در چه زمینه‌ای باشد، نظرات مفید خواهند بود. این همچنین یک روش خوب برای تولید ایده‌های جدید برای آینده است.

۲۲. سؤالات متداول

بخش سؤالات متداول بهترین راه برای کاهش تعداد سؤالات مخاطبی است که درباره محصول یا خدمات خود دریافت می‌کنید. این اطلاعات می‌تواند سؤالاتی متداولی را که افراد قبلاً از شما پرسیده‌اند، در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهد.

۲۳. واژه‌نامه

واژه‌نامه محتوای متنی است که مخاطبان زیادی را به خود جلب می‌کند. این شامل فهرستی از عبارات و کلمات اختصاری مربوط به یک موضوع منحصربه‌فرد، با تعاریف آن‌ها است.

۲۴. ویکی‌ها

محتوای ویکی را در موضوعی مرتبط با خود ایجاد کنید. به بازدیدکنندگان اجازه اضافه کردن محتوا را بدهید و مطمئناً بازدیدکننده زیادی خواهید داشت. همچنین، این امر باعث می‌شود وبلاگ شما در مکان‌های مختلف به اشتراک گذاشته شود و به‌عنوان مرجع بحث‌های اینترنتی مورداستفاده قرار گیرد.

۲۵. در مقابل (Versus) مقالات

این مثال از محتوا در مقابل “مقایسه ” ها ثابت می کند که چرا یک محصول یا خدمات خاص بهتر از محصول دیگر است. همچنین می‌تواند محتوای متنی یا چندرسانه‌ای باشد. این یک روش استثنایی برای تبلیغ کالایی است که شما ارائه می‌دهید.

۲۶. مقایسه‌ها

مقایسه، نوعی محتوا است که شما دو یا چند محصول را برای تصمیم‌گیری در مورد بهتر بودن مقایسه می‌کنید. می‌توانید این نوع محتوا را به‌صورت متنی یا چندرسانه‌ای ایجاد کنید.

۲۷. پیش‌بینی‌ها

اگر فکر می‌کنید بر اساس برخی اطلاعات یا تجربه می‌توانید وقایع فردی را پیش‌بینی کنید، باید در مورد آن وبلاگ بنویسید. مردم می‌توانند از وبلاگ شما بازدید کنند و پیش‌بینی‌های شما را درباره انتخابات ریاست جمهوری یا جام جهانی فیفا بخوانند. البته خود را برای بسیاری از اظهارنظرهای جنجالی آماده کنید، زیرا همه با شما موافق نخواهند بود.

۲۸. پیام‌های الهام‌بخش

اگر استعدادی دارید و می‌توانید با صحبت‌های خود به مردم الهام دهید، می‌توانید پیام‌های الهام‌بخش خود را ارسال کنید. این پیام‌ها می‌توانند اشتراکات زیادی ایجاد کنند و احتمال ویروسی شدن برخی از پست‌های شما بسیار زیاد است.

۲۹. چگونه از شکست جلوگیری کنیم

در مقابل داستان‌های موفقیت، این مطالبی است که به مردم کمک می‌کند بفهمند چگونه می‌توانند در تلاش‌های خود شکست بخورند. مهم نیست که شما تصمیم به ایجاد محتوای متنی یا چندرسانه‌ای دارید، می‌تواند به هر دو صورت کار کند.

۳۰. حقایق جالب

مردم‌دوست دارند حقایق جالبی را درباره هر آنچه هست بخوانند. هرچه موضوع داغ‌تر باشد، افراد بیشتری علاقه مند می شوند. حقایق می‌توانند محتوای متنی یا چندرسانه‌ای باشند، اگرچه بهتر است فقط آن را متنی نگه‌دارید. البته، مطمئن شوید که از اطلاعات خود با منابع مربوطه پشتیبان تهیه می‌کنید.

۳۱. داستان‌های خنده‌دار

اگر می‌خواهید مخاطبان خود را سرگرم کنید، پس می‌توانید داستان‌های خنده‌دار را در وبلاگ خود ارسال کنید. مردم‌دوست دارند وقت خود را صرف جستجوی داستان‌های خنده‌دار و سایر مطالب مشابه کنند. جهان پر از داستان‌های خنده‌دار است و چرا نباید آن‌ها را در وبلاگ خود قرار دهید.

۳۲. نقل‌قول‌ها

این نقل‌قول می‌تواند محتوای متنی باشد که می‌توانید در وبلاگ خود ارسال کنید. از افراد مشهور نقل‌قول کنید و افکار آن‌ها را با مخاطبان خود در میان بگذارید. این نوع محتوا مخاطبان گسترده‌ای را به خود جلب می‌کند و نوید تعداد زیادی از اشتراک شبکه‌های اجتماعی را می‌دهد.

۳۳. آثار ادبی

اگر استعداد داستان‌سرایی دارید و خلاق هستید، می‌توانید از وبلاگ خود برای انتشار مطالب اصلی خود استفاده کنید. این می‌تواند داستان کوتاه، شعر یا هر نوع محتوای ادبی دیگری باشد.

۳۴. پست‌های میکروبلاگ

اگر دوست دارید محتوای متنی کوتاه اما ارزشمندی برای ارسال نظر در مورد یک رویداد خاص یا به اشتراک گذاشتن افکار عمومی خود ارسال کنید، این یک روش خوب است.

۳۵. بهترین تمرین

ایده خوبی نیست که بهترین تجربه تمرین خود را با مخاطبان خود به اشتراک بگذارید. مردم دوست دارند کار خود را آسان کنند و اگر می‌توانید در این زمینه به آن‌ها کمک کنید – چراکه نه؟

۳۶. استعاره‌ها

اگر می‌خواهید در مورد چیزی که همه درباره آن می‌نویسند بنویسید، فکر بدی نیست که این کار را متفاوت انجام دهید. از زاویه دیگری به یک موضوع نزدیک شوید و از یک منظر کاملاً متفاوت، همان داستان را بگویید.

۳۷. محتوای “چرا “

برای مخاطبان خود توضیح دهید که چگونه اتفاقی افتاده است یا چرا بعضی چیزها به روشی خاص هستند. می‌توانید این کار را با استفاده از واقعیت‌های محکم انجام دهید یا بحث‌برانگیز باشید – که همیشه جالب‌تر است.

۳۸. برگه هزینه

اگر شما یک وب‌سایت تجاری دارید و برخی از محصولات را می‌فروشید، بهتر است یک برگه هزینه داشته باشید. صفحه هزینه قیمت محصولات شمارا به مشتریان نشان می‌دهد.

۳۹. خبرنامه‌ها

این مطالب در جهت آگاهی مردم از محصولات و خدمات جدید است. این محتوا اگر صاحب مشاغل باشید مفید است. شما می‌توانید برای اطلاع‌رسانی به مشتریان خود در مورد جدیدترین به روزرسانی ها، خبرنامه‌هایی ایجاد کنید.

۴۰. پست تبلیغی

شما می‌توانید یک مورد خاص مانند پیشنهادهای رایگان یا هدیه از مارک خاص را که مربوط به تخصص شما است قرار دهید. تبلیغات یک روش استاندارد است و وبلاگ نویسان همیشه این کار را انجام می دهند.

۴۱. دستور پخت

اگر در آشپزی تبحر دارید و دوست دارید مهارت خود را با بقیه جهان به اشتراک بگذارید، این یک محتوای مناسب برای شماست. بسته به تنظیمات شخصی خود، می‌توانید این محتوای متنی یا چندرسانه‌ای را انتخاب کنید.

محتوای بصری
۴۲. اینفوگرافیک ها

اینفوگرافیک از دو واژه ی infprmation و graphic تشکیل شده است و به معنای گرافیک اطلاع رسانی است.

این نوع محتوا حقایق، آمارها و سایر اطلاعات مرتبط را به روشی بصری نشان می‌دهد. اینفوگرافیک ها روند رو به رشدی است و آینده روشنی برای همه کسانی که این نوع محتوا را ایجاد می‌کنند وجود دارد.

۴۳. کتاب‌های الکترونیکی

شاید بتوان این نوع محتوا را تلفیقی از محتوای بصری و محتوای متنی نامید. احتمالاً می‌توانید حدس بزنید که eBooks عملاً کتاب‌های الکترونیکی هستند. می‌توانید آن‌ها را ایجاد کرده و در وب‌سایت‌های مختلف به اشتراک بگذارید یا در وبلاگ خود به‌صورت PDF ذخیره کنید تا همه بارگیری کنند. تفاوت اصلی بین کتاب الکترونیکی و یک پست ساده در وبلاگ این است که کتاب‌ها، محتوای بسیار بزرگ‌تر و مفصلی هستند.

۴۴. عکس‌های صفحه (Screenshots)

اگر می‌خواهید حرف خود را ثابت کنید و نمی‌خواهید زمان زیادی را برای توضیح دادن خود صرف کنید، این راهی برای انجام آن است. فقط کافی است از محتوای ایجاد شده قبلی عکس بگیرید و نظر خود را بیان کنید.

۴۵. عکاسی

اگر دوست دارید عکس بگیرید، ارسال مطالب عکاسی راهی استثنایی برای بیان خود و کار شماست. می‌توانید عکس‌های استوکی ایجاد کنید که افراد بتوانند با پرداخت هزینه آن را بارگیری کنند. همچنین می‌توانید به آن‌ها اجازه دهید از آن‌ها به‌صورت رایگان استفاده کنند. همه‌چیز به تو بستگی دارد.

محتوای ویدئویی
۴۶. وبلاگ ویدیویی (Vlog)

Vlog محتوای ویدیویی است که می‌توانید در وبلاگ خود ارسال کنید و از افراد بخواهید که شما را دنبال کنند. شما می‌توانید یک Vlog مسافرتی ایجاد کنید و داستان‌های سفر خود را به اشتراک بگذارید. در حال حاضر این نوع محتوا، محتوای داغ است و هنوز هم در حال رشد است.

۴۷. فیلم‌های زنده

از وبلاگ خود برای ایجاد محتوای ویدیویی زنده استفاده کنید. بازدیدکنندگان می توانند از پخش جریان مستقیم شما لذت ببرند و درباره فعالیت‌های شما نظر دهند. این نوع محتوا در بین جمعیت جوان بسیار محبوب است.

۴۸. فیلم‌های میکرو

فیلم‌های کوتاه می‌توانند محصول یا ایده را تبلیغ کنند. این یک روش خوب برای رساندن پیام کوتاه به مخاطبان است. آن‌ها می‌توانند چند ثانیه دوام بیاورند و هنوز پیام قدرتمندی را منتقل می‌کنند.

۴۹. ارائه‌ها

ارائه‌ای از محصول یا خدمات خود ایجاد کرده و آن را در صفحه خود جاسازی کنید. ارائه، روشی جامع برای به اشتراک گذاشتن ایده یا پروژه با مخاطبان خود است.

  1. وبینارها

اگر در حیطه خود مهارت زیادی دارید، می‌توانید وبینارهای خود را شروع کنید و از افراد بخواهید وارد سیستم شوند و حرف‌های شما را بشنوند. این یک روش عالی برای ساختن نام واقعی برای خودتان و به اشتراک گذاشتن دانش خود با علاقه‌مندان است.

محتوای صوتی
۵۱. پست‌های صوتی

این نوع محتوای چندرسانه‌ای به شما امکان می‌دهد پیام خود را با صدای خود برای مخاطب ارسال کنید. می‌توانید از یک نرم‌افزار ضبط استفاده کنید و سپس فقط فایل صوتی را برای گوش دادن به همه ارسال کنید.

۵۲. کتاب‌های صوتی

همان کتاب‌های الکترونیکی است، اما از رسانه صوتی استفاده می‌کند. اگر کتاب الکترونیکی خود را دارید، می‌توانید فصل‌به‌فصل، خود آن را بخوانید و آن را در وبلاگ خود به اشتراک بگذارید. اگر نوع صدای خود را دوست ندارید، همیشه می‌توانید کسی را استخدام کنید که این کار را برای شما انجام دهد.

۵۳. پادکست‌ها

پادکست محتوای صوتی است که می‌توانید برای به اشتراک گذاشتن دیدگاه‌های خود درباره موضوعات مختلف ایجاد کنید. اگر تصمیم بگیرید که پرونده‌ها را به‌صورت سری منتشر کنید، افراد می‌توانند در پادکست شما ثبت‌نام کنند. شما فایل های صوتی را ضبط می‌کنید و در وبلاگ خود ارسال می‌کنید تا افراد بارگیری یا گوش دهند.

نکات سئو محتوا

سئو محتوا از اهمیت زیادی برخوردار است. شما هرچقدر هم که محتوایی عالی و با کیفیت تولید کنید تا وقتی آن را به دست مصرف‌کننده نرسانید هیچ فایده‌ای برای شما نخواهد داشت. رساندن محتوا به دست مصرف‌کننده مستلزم این است که به درستی سئو شده باشد. هر فرمتی از محتوا به نوعی قابل سئو شدن است؛ اما اصلی‌ترین و مهم‌ترین اصل در سئو محتوا یافتن کلمات کلیدی مرتبط است.

۱_تحقیق کلمات کلیدی

اولین و مهم‌ترین گام تحقیق کلمه کلیدی برای هر محتوا است. لازم نیست که محتوای شما حتماً متن باشد که به فکر کلمه کلیدی برای آن باشید. محتوای صوتی، تصویری و ویدئویی هم از دیگر اشکال محتوا هستند که به کلمه کلیدی برای دیده شدن نیاز دارند. اما…

کلمه کلیدی در آموزش SEO چیست

کلمه کلیدی اصطلاحی است که در بازاریابی دیجیتال برای توصیف کلمه یا گروهی از کلمات استفاده می‌شود که کاربر اینترنت از آن برای انجام جستجو در موتور جستجو یا نوار جستجو استفاده می‌کند.

در یک استراتژی سئو، کلمات کلیدی بسیار مهم هستند و باید هسته اصلی هر محتوایی باشد که برای وب تولید شده است (موجود در محتوا، عناوین و عناصر سئو).

کلمات کلیدی باید قبل از راه‌اندازی محتوای آنلاین در سیستم‌عامل‌های وب و تلفن همراه، ساخته و با دقت انتخاب شوند.

آموزش یافتن کلمات کلیدی
مرحله اول: اهداف خود را فرموله کنید

شما ممکن است فکر کنید که اکنون آماده شروع تحقیقات واقعی کلمات کلیدی هستید. بااین‌حال، بدون برخی از اهداف دقیق ساخته‌شده، تلاش بی‌فایده‌ای خواهد بود.

منظور من از اهداف در اینجا نیاز خاص تجاری است که می‌خواهید برای آن ترافیک ارگانیک به دست آورید.

چرا این مهم است؟

زیرا این اهداف به شما احساس جهت‌گیری در تحقیقات خود می‌دهند.

در بسیاری اوقات، تحقیقات کلمات کلیدی باعث می‌شود کلمات کلیدی را پیدا کنید که هدف اصلی شماست و می‌تواند مخاطب هدفمند برای شما جذب کند. معمولاً این مرحله در یادگیری بهینه سازی موتورهای جستجو نادیده گرفته می‌شود. داشتن اهداف به بهبود شانس موفقیت سئو کمک می‌کند.

بعلاوه، شما در وقت و تلاش خود بیش‌ازحد لازم صرفه‌جویی خواهید کرد – و از هدف قرار دادن اصطلاحات نامربوط (اصطلاحاً کلمات کلیدی Vanity) یا کلمات کلیدی با بازگشت سرمایه یا بازده کم (ROI) خودداری کنید. در اینجا چند سؤال وجود دارد که می‌توانید هنگام تنظیم اهداف خود برای تحقیق در مورد کلمات کلیدی بپرسید:

 

_مخاطب ما چه کسانی هستند؟ چه کسی آنچه را می‌فروشیم خریداری می‌کند و چرا؟

_چه چیزهایی می‌فروشیم و ارزش پیشنهادی منحصربه‌فرد ما در بازار چیست؟

_نیازهای اصلی و / یا خواسته‌های افرادی که مشتری ما می‌شوند چیست؟

_نیازهای ثانویه و مرتبط آن‌ها چیست؟

_مواردی که مصرف‌کنندگان هدف ما باید بدانند برای اینکه نسبت به انتخاب خود برای خرید اطمینان حاصل کنند، چیست؟

دانستن پاسخ این سؤالات می‌تواند به شما کمک کند تا روی کلمات کلیدی تمرکز کنید که واقعاً برای کسب‌وکار شما مهم خواهد بود.

مرحله دوم: ایجاد کلیدواژه “لیست آرزوها “

این مرحله واقعاً تحقیق داخلی است. یعنی از ذهن خود شما شروع می‌شود.

با استفاده از پاسخ سؤالات مرحله ۱، همراه با تجربه کسب‌وکار یا صنعت خود، کلمات کلیدی را که فکر می‌کنید بهترین توصیف مشتریانی که در مراحل مختلف سفر هستند، جستجو کنید.

_آن‌ها وقتی می‌خواهند خود را در مورد انواع کالاهایی که می‌فروشید آموزش دهند چه چیزی را جستجو می‌کنند؟

_وقتی می‌خواهند آگاهانه در مورد اینکه از چه کسی بخرند تصمیم بگیرند، آن‌ها برای چه چیزی جستجو می‌کنند؟

_وقتی می‌خواهند چیزهای خاصی که شما می‌فروشید را خرید کنند چه چیزی را جستجو می‌کنند؟

 

مرحله سوم: بررسی چشم اندازه رقابتی

یکی از بهترین منابع برای یافتن کلمات کلیدی که باید در آن رتبه‌بندی کنید، رقبای شما هستند.

اگر آن‌ها بیشتر از شما در این بازی بوده‌اند، احتمالاً فرصت‌های بیشتری را کشف کرده‌اند و از آن‌ها استفاده کرده‌اند، چه آن‌ها را با تحقیق دقیق پیدا کرده باشند و چه اینکه فقط به آن‌ها برخورد کرده‌اند.

بسیاری از ابزارهای سئو کلمات کلیدی بالاترین رتبه را برای یک دامنه مشخص به شما نشان می‌دهند، اما ممکن است لازم باشد دریکی از ابزارهای پرداخت شده سرمایه‌گذاری کنید تا در تمام سطوحی که در زیر بحث می‌کنم، تحقیق کنید.

بیایید چند روش مختلف برای نزدیک شدن به تحقیق کلمات کلیدی رقابتی را بررسی کنیم.

با استفاده از گوگل

ما با ساده‌ترین روش رایگان کشف کلمات کلیدی رقابتی شروع خواهیم کرد: خود Google.

این روش می‌تواند فرصت‌های زیادی را کشف کند، اما ازآنجاکه به مقدار خاصی از حدس شما وابسته است، نمی‌تواند تصویر کاملی ارائه دهد. اگر ابزار خوبی ندارید، می‌تواند راه خوبی برای شروع باشد. Google در شناسایی رقبای برتر آنلاین شما بیشترین کمک را می‌کند. با جستجوی محصولات یا خدماتی که می‌فروشید شروع کنید و ببینید چه کسی به‌طور مداوم در چند نتیجه برتر قرار دارد.

حتماً نام های جایگزین دیگری را که جستجوگران برای محصولات یا خدمات شما استفاده می‌کنند جستجو کنید. بعد، یکی از همین سایت‌ها را، گوگل کنید: هر محصول و نامه‌ای جایگزین آن را برای هر دامنه رقیب جستجو کنید. برای انجام این کار، عبارت جستجو را در Google وارد کنید و سپس سایت: domainname.com (با استفاده از دامنه رقیب).

با استفاده از ابزار کلمات کلیدی

برای تحقیقات رقابتی پیچیده‌تر، به یک ابزار دیگر نیاز دارید. برخی از ابزارهای رایگان می‌توانند دسترسی محدودی برای شما فراهم کنند، درحالی‌که تقریباً همه ابزارهای پرداخت شده می‌توانند یک تصویر رقابتی کامل‌تر را به شما نشان دهند.

بسیاری از ابزارها به شما امکان می‌دهند دامنه رقیب را وارد کنید تا کلمات کلیدی را که بالاترین رتبه را دارند، کشف کنید.

مرحله چهارم: ساختن کلمات کلیدی با دم بلند

کلمات کلیدی دم طولانی عبارات کلمه کلیدی طولانی‌تر و مشخص‌تری هستند که بازدیدکنندگان احتمالاً وقتی به یک نقطه خرید نزدیک می‌شوند یا از جستجوی گفتاری استفاده می‌کنند بیشتر از آن‌ها استفاده می‌کنند. اگر بدانید چگونه از آن‌ها استفاده کنید می‌توانند بسیار ارزشمند باشند.

این مثال را بزنید: اگر شرکتی هستید که مبلمان کلاسیک می‌فروشید، این احتمال وجود دارد که صفحات شما هرگز در بالای جستجوی ارگانیک برای “مبلمان ” ظاهر نشوند زیرا رقابت بیش‌ازحد وجود دارد (این به ویژه اگر شما یک شرکت کوچک‌تر یا یک شرکت نوپا باشید وجود دارد)؛ اما اگر مثلاً در مبلمان کلاسیک دکو معاصر تخصص داشته باشید، کلمات کلیدی می‌توانند با اطمینان مشتریانی را پیدا کنند که دقیقاً به دنبال آن محصول هستند.

مدیریت کلمات کلیدی دنباله بلند به‌سادگی ایجاد خطوط ارتباطی بهتر بین مشاغل شما و مشتریانی است که فعالانه برای آنچه شما ارائه می‌دهید خرید می‌کنند.

به این موضوع برای مثال فکر کنید. کلمه اندروید، کلمه‌ای است که بسیار پر رقابت است و قرار گرفتن در رتبه‌های بالا برای آن تقریباً غیرممکن است؛ اما برای مثال نرم‌افزارهای امنیتی اندروید می‌تواند یک کلمه کلیدی طولانی‌تر و خاص‌تر باشد که اگر شما ارائه‌دهنده نرم‌افزارهای امنیتی اندروید هستید می‌تواند برای شما مفید باشد.

بدیهی است که شما با کلمه کلیدی دنباله‌دار کمتر از یک کلمه متداول مخاطب جذب خواهید کرد. ولی نکته‌ای که در اینجا اهمیت دارد این است که نرخ تبدیل شدن این دسته از مخاطبان بسیار بالا می‌باشد.

چگونه کلمات کلیدی با دم بلند پیدا کنیم؟

  1. از Google Suggest استفاده کنید

Google Suggestions منبع بسیار خوبی از تغییرات کلمه کلیدی دم طولانی است. کافی است کلمه کلیدی اصلی خود را در جعبه جستجوی Google تایپ کنید و ببینید Google چه تغییراتی را پیشنهاد می‌دهد:

اگر به پیشنهاد Google تبدیل شود، می‌دانید که این عبارتی است که افراد در جستجوی آن هستند.

  1. پیشنهادات گوگل

در تصویر بالا می‌توانید پیشنهادات گوگل در مورد مبلمان کلاسیک را ببینید. شما با استفاده از این عبارات می‌توانید بهتر و تخصصی‌تر متن و محتوای خود را سئو کنید برای مثال کسانی که به دنبال قیمت مبلمان کلاسیک باشند می‌توانند به مقاله شما در این خصوص مراجعه کنند و یا افرادی که به مبلمان کلاسیک ایتالیایی علاقه دارند با یافتن مقاله شما در نتایج جستجو مطمئنا روی ان کلیک خواهند کرد و می‌توانند تبدیل شوند.

  1. از ابزار تحقیق بیشتر و متفاوت کلمات کلیدی استفاده کنید

اگر هر بار که از تحقیق کلیدواژه استفاده می‌کنید فقط از یک ابزار کلمه کلیدی استفاده می‌کنید، احتمالاً تنوع کلمات کلیدی طولانی دم را از دست می‌دهید. Google Keyword Tool یک ابزار اساسی عالی و مکان خوبی برای شروع است، اما اگر به دنبال کلمات کلیدی طولانی‌تر هستید، این گزینه‌های دیگر را نیز امتحان کنید:

 

_Google Trends – ببینید افراد در حال حاضر در چه مواردی جستجو می‌کنند (مانند “چه کسی در انتخابات ۱۴۰۰ پیروز خواهد شد؟”).

_ابزارهای رسانه‌های اجتماعی – به‌عنوان‌مثال ابزار کلمات کلیدی YouTube و جستجوی توییتر.

هرچه از ابزارهای کلمه کلیدی بیشتری استفاده کنید، کلمه کلیدی طولانی متنوع‌تری پیدا خواهید کرد.

  1. سایت‌های پرسش و پاسخ را مرور کنید

سایت‌های پرسش و پاسخ می‌توانند منبع خوبی برای ایده‌های کلمات کلیدی دم بلند باشند. من در مورد سایت‌هایی مانند:

 

پاسخ‌های یاهو

Answers.com

پاسخ‌های LinkedIn

سایت‌های فروشگاهی بزرگ و پربازدید

کامنت ها در شبکه‌های اجتماعی

پرسش و پاسخ‌های داخل فروم ها

سؤالات باعث ایجاد کلمات کلیدی دراز می‌شوند – واضح است که این افراد به دنبال پاسخ و اطلاعات هستند. مطمئناً شما می‌خواهید کمی جستجو در مورد کلمات کلیدی انجام دهید تا نسخه هر سؤال را پیدا کنید که دارای حجم جستجو و سطح رقابت مناسب باشد. هر سوالی که در یک سایت پرسش و پاسخ پیدا می‌کنید، نمی‌تواند یک کلمه کلیدی ارزشمند برای حمله نخواهد بود.

  1. ویکی‌پدیا را مرور کنید

آیا ویکی‌پدیا بهینه‌ترین سایت در اینترنت است؟ قطعاً با وارد کردن یک کلمه کلیدی در ویکی پدیا می‌توانید چیزهای زیادی یاد بگیرید.

برای ما یک کلمه مانند پوکی استخوان را در نوار جستجوی آن وارد می‌کنیم

بسیاری از این عناوین به کلمات کلیدی دنباله بلند تبدیل می‌شوند همچنین می‌توانید برای جستجوی صفحه (Control-F) برای صفحه کلید واژه اصلی خود را جستجو کنید و ببینید چه تغییرات دیگری در متن وجود دارد. علاوه بر این، بخش “همچنین ببینید ” در پایین بسیاری از مقاله‌های ویکی پدیا می‌تواند برای یافتن خوشه‌های اصطلاحات مرتبط مفید باشد.

ابزارهای یافتن کلمات کلیدی

 

۱_ Google Keyword Planner

یکی از ابزارهای رایگان گوگل برای یافتن کلمات کلیدی است. Google Keyword Planner برخی از آمارهای شسته‌ورفته مانند جستجوی متوسط ماهانه، سطح رقابت (بالا، متوسط یا پایین)، متوسط هزینه برای هر کلیک و موارد دیگر را به شما نشان می‌دهد. این به شما پیشنهادهای دقیق کلمات کلیدی را نمی‌دهد اما درواقع یک قدم جلوتر می‌رود و مترادفات و تغییرات بیشتر از بسیاری از ابزارهای دیگر را نشان می‌دهد.

۲_ Google Trends

google Trends یکی از ابزارهای رایگان گوگل است که محبوبیت جستجوی نسبی یک کلمه کلیدی را با در بازه زمانی مشخص تجسم می‌کند. این ابزار به شما کمک می‌کند که بتوانید کلمات کلیدی پر جستجو را در بازه‌های زمانی مشخص پیدا کنید. این برای موقعی مناسب است که بخواهید یک محصول و یا حراج و یا تخفیف فصلی داشته باشید و نیاز داشته باشید که در بعضی کلمات کلیدی در صفحه نتایج جستجو بالا بیایید. برای مثال ولنتاین

۳_ Keyword Generator

تولیدکننده کلمات کلیدی برای هر کلمه کلیدی seed حداکثر ۱۵۰ ایده کلمه کلیدی پیدا می‌کند. برای ده کلمه کلیدی اول در هر لیست، ما نمره دشواری کلمه کلیدی (KD) را نیز نشان می‌دهیم. این عددی بین ۰ تا ۱۰۰ است که دشواری رتبه‌بندی را تخمین می‌زند. به‌طورکلی، هرچه بالاتر باشد، برای رتبه‌بندی بک لینک بیشتری نیاز خواهید داشت.

دشواری کلمه کلیدی (KD) به غیر از بک لینک موارد دیگری را در نظر نمی‌گیرد. هنگام ارزیابی دشواری رتبه‌بندی، مهم است که کیفیت محتوا، هدف جستجو و اعتبار وب‌سایت را در نظر بگیرید. توجه داشته باشید که حجم جستجو و نمرات KD مربوط به کشور انتخابی است که به‌طور پیش‌فرض ایالات‌متحده است.

اگر می‌خواهید رتبه دیگری را به دست آورید، فقط یکی از ۱۷۰+ کشور را از لیست کشویی انتخاب کنید.

بررسی سختی کلمات کلیدی

سختی کلمات کلیدی (همچنین به عنوان “دشواری SEO” یا “رقابت کلمات کلیدی ” شناخته می‌شود) فرآیند ارزیابی دشواری یک کلمه کلیدی و میزان رقابت آن در نتایج جستجو است. دشواری یک کلمه کلیدی بر اساس عوامل مختلفی ازجمله اعتبار دامنه، مرجع صفحه و کیفیت محتوا است.

به‌طور خلاصه: این یک بخش فوق‌العاده مهم از روند تحقیق کلمات کلیدی است. همراه با حجم جستجوی ماهانه و سایر عوامل، دشواری کلمات کلیدی به شما کمک می‌کند بهترین کلمات کلیدی را برای سئو انتخاب کنید.

تنها مسئله این است که هر ابزاری دشواری کلمه کلیدی را متفاوت اندازه می‌گیرد. در حقیقت، تجزیه‌وتحلیل اخیر ما از ابزارهای محبوب کلمات کلیدی نشان داد که امتیازات دشواری آن‌ها در همه‌جا وجود دارد.

یکی از ابزارهایی که می‌توانید در این خصوص استفاده کنید استفاده از تولبار موز است که می‌توانید بر روی مرورگر خود نصب کرده و وارد هر سایتی که شوید اطلاعاتی مانند تعداد لینک‌ها و دامین اتوریتی و پیج اتوریتی و بسیاری دیگر از اطلاعات را به شما بدهد می‌توانید به سایت ماز رفته و این افزونه را از این طریق دانلود کنید.

 

آموزش سئو خارجی

سئو خارجی وب‌سایت به عوامل خارجی سایت مربوط می‌شود که باعث رتبه‌بندی بهتر در موتورهای جستجو می‌شوند ازجمله آن می‌توان به بک لینک‌ها اشاره کرد.

اهمیت استفاده از بک لینک

ایجاد لینک‌ها برای موتورهای جستجو بسیار اهمیت دارد زیرا به آن‌ها این نشانه را می‌دهد که اطلاعات با کیفیتی در مورد موضوعی خاصی در سایت مبدأ وجود دارد و در اصل به وسیله بک لینک‌ها به آن مطلب رای اعتماد داده میشود.

بنابراین در حال حاضر وب‌سایت شما دارای محتوای با کیفیت بالا است، بک لینک‌ها همچنین به گرفتن رتبه‌های بالاتر در Google کمک می‌کنند. هرچه تعداد کل دامنه‌های ارجاع یک سایت بیشتر باشد، رتبه سایت نیز بالاتر است. اساساً هرچه رتبه بالاتری در Google داشته باشید، افراد بیشتری کسب‌وکار شمارا مشاهده می‌کنند و بر روی وب‌سایت شما کلیک می‌کنند.

یکی دیگر از مزایای استفاده از بک لینک خوب این است که به ایجاد نام تجاری شما کمک می‌کند. به‌عنوان‌مثال، اگر وب‌سایت با کیفیت بالا و بسیار پرطرفدار به وب‌سایت شما پیوند دهد، شما هم می‌توانید از اعتبار این سایت بهره‌مند شوید؛ زیرا مصرف‌کنندگان آن‌ها خواهند دید که این مارک خاص از ارتباط با شما خوشحال است. ازاین‌رو، مصرف‌کنندگان به شما علاقه‌مند می‌شوند.

بک لینک‌ها برای دستیابی به رتبه‌های بالاتر در موتورهای جستجوی آنلاین مهم هستند. بااین‌حال، آن‌ها برای ایجاد روابط نیز مهم هستند.

پس‌ازآن شخصی که بر روی لینک بک لینک منجر به وب‌سایت شما کلیک می‌کند می‌تواند به مشتری تبدیل شود. هر لیدی که به خبرنامه شما بپیوندد یا به یک درخواست اقدام در وب‌سایت شما پاسخ دهد، می‌تواند به یک فروش تبدیل شود.

با ایجاد بک لینک مرتبط با تجارت خود، در صنعت خود به برند خود اقتدار و اعتبار می‌بخشید. شرکت‌هایی که می‌دانند چگونه از بک لینک به درستی استفاده کنند، قصد ندارند به محتوای بی کیفیت یا سایت‌های بی روح پیوند دهند. اگر یک شرکت مربوطه به وب‌سایت شما پیوند دهد، آن‌ها به مشتریان خود نشان می‌دهند که ارزش آن را دارید که به آن علاقه‌مند شوید. در عوض، ممکن است محتوای آموزنده‌ای داشته باشید که می‌تواند به نفع آن‌ها باشد.

آموزش ساخت بک لینک

بک لینک بخش اصلی SEO یا بهینه‌سازی موتور جستجو است. هدف اصلی آن ایجاد ارتباط بین وب‌سایت شما و دیگران است. این یک محیط ایجاد می‌کند که افراد مرتبط در صنعت شما به وب‌سایت شما اعتماد می‌کنند.

با ایجاد پیوندها و روابط با کیفیت بالا درزمینهٔ فعالیت خود، می‌توانید از وب‌سایت‌های شناخته شده در صنعت خود بهره‌مند شوید و به وب‌سایت خود لینک دهید.

بک لینک‌ها به عنوان رأی اعتماد به تجارت یا خدمات شما کار می‌کنند. وقتی کسی به وب‌سایت شما پیوند می‌دهد، می‌گوید این منبع خوبی است یا مفید است. به‌عنوان‌مثال، اگر یک رستوران خوب پیدا کرده‌اید و از آن لذت برده‌اید، به دوستان خود می‌گویید. به همین ترتیب، اگر وب‌سایت یا مورد دیگری از محتوای موردعلاقه خود را پیدا کنید یا از آن لذت ببرید، می‌توانید با استفاده از لینک پشتیبان آن را تضمین کنید.

درواقع ما در اینجا قصد داریم با معرفی انواع بک لینک به شما بگوییم که چگونه بک لینک سازی کار چندان مشکلی نیست. فقط باید یک سری نکات را رعایت کنید.

۱ Editorial (بک لینک محتوایی)

شاید بتوان به این دسته بک لینک محتوایی لقب داد. چراکه فقط با محتوا به‌طور معمول، پیوندهای تحریریه هنگامی ایجاد می‌شود که محتوای شما به عنوان منبع اطلاعات خاص ذکر شده باشد (مانند مقاله یا اینفوگرافیک).

برای جذب این پیوندها، محتوای همیشه سبز ایجاد کنید که وضعیت شما را به عنوان یک رهبر فکری نشان دهد، به طوری که سایت شما و نام تجاری شما به عنوان منبع اصلی مصاحبه‌ها و بینش صنعت، تحسین شوند. محتوای جذاب و قابل اشتراکی ایجاد کنید که پل‌هایی برای ویروسی شدن داشته باشد. برای ایجاد استراتژی محتوای خود، از ابزارهای SEO استفاده کنید که قادر به شناسایی کلمات کلیدی محبوب و موضوعاتی هستند که رقبا در آن موفق بوده‌اند – اما سایت شما هنوز پوشش نداده است.

۲ Guest blogging(وبلاگ نویسی مهمان)

وبلاگ نویسی مهمان، یکی دیگر از انواع روش‌های جذب لینک به سایت است. وبلاگ نویسی مهمان نوعی نوشتن مقاله به‌عنوان نویسنده مهمان در وب‌سایت شخص دیگری است، با پیوندی به وب‌سایت خود. وبلاگ نویسان مهمان با کیفیت بالا اغلب در وبلاگ‌های دیگر محتوا می‌نویسند که هم مرتبط باشد و بتواند مخاطب هدفمند جذب کند.

Google به‌طور علنی در مورد تلاش برای ارسال مهمان با حجم بالا و با کیفیت پایین برای پیوندها هشدار داده است. آن‌ها به‌راحتی می‌توانند پیوندهای ناخواسته موجود در مقالاتی را که به عنوان پست‌های مشارکت‌کننده، پست‌های مهمان شناسایی کنند. هنگامی‌که هدف اصلی اجرای تلاش‌های ایجاد پیوند در مقیاس بزرگ با نوشتن بی کیفیت است، مغایر با دستورالعمل‌های آن‌هاست و تحت جریمه پیوند قرار می‌گیرد.

۳ Blog Comments(نظرات)

ایجاد لینک پیوند برای نظرات بلاگ یک روند محبوب ایجاد پیوند بود تا اینکه Google در سال ۲۰۰۵ پیوند nofollow را ایجاد کرد. اساساً، روند ایجاد پیوند نظرات وبلاگ این بود که کاربران نظرات خود را در مورد پست های وبلاگ ارسال می‌کردند و متن لنگر (انکرتکست) پر از کلمات کلیدی را به یک صفحه فرود در یک وب‌سایت هدایت می‌کردند.

Google نظرات وبلاگ با پیوندها را نقض دستورالعمل‌های وب مستر نمی‌داند، بااین‌حال، آن‌ها کم‌وبیش اظهارنظرهای وبلاگ با پیوندها را عملی می‌دانند که باید در حد متوسط استفاده شود. مت کات آدرس ساختمان پیوند نظرات وبلاگ را در اپیزودی از وب مسترهای Google ارائه می‌دهد، در آنجا، او بیان می‌کند که اغلب نظرات خود را در مورد موضوعات مرتبط مطرح می‌کند و برای اثبات اعتبار خود در این زمینه، پیوندی را نیز به وبلاگ خود اضافه می‌کند.

۴ Social Bookmarking(نشانه گذاری)

نشانه‌گذاری اجتماعی برای ایجاد لینک شامل کاربران است که پیوندهایی را به صفحات وب ذخیره می کنند که می‌خواهند بعداً آن‌ها را نگه داشته یا به اشتراک بگذارند. این نشانک ها در سایت‌های نشانه‌گذاری، با گروه‌ها، شبکه‌ها یا دامنه‌های خصوصی، عمومی می‌شوند و با برچسب‌ها دسته‌بندی می‌شوند. درگذشته، مدیران وب‌سایت‌ها، سایت‌های خود را در نشانه‌گذاری سایت‌های اجتماعی لیست می‌کردند و از افزایش بازدید “ویروسی ” بهره‌مند می‌شدند.

جان مولر در جلسه Google به سؤالی در رابطه با نشانک گذاری سایت‌ها اشاره می‌کند: “من فکر نمی‌کنم که این صفحات [سایت‌های نشانه‌گذاری اجتماعی] تأثیری در رتبه‌بندی شما داشته باشند، زیرا احتمالاً ما نیز از آن سایت‌های نشانه‌گذاری اجتماعی و هرگونه پیوند از طریق چشم پوشی می‌کنیم. آنجا. این یک استراتژی SEO واقعاً قدیمی است و ما در شناخت این نوع پیوندها و صرفاً نادیده گرفتن آن‌ها تمرین زیادی داریم. “

۵ Links from Social Media Accounts(شبکه‌های اجتماعی)

سیستم‌عامل‌های رسانه‌های اجتماعی معمولاً به پروفایل‌ها اجازه می‌دهند پیوندی به وب سراچه‌ها یا وبلاگ‌های خارجی آن‌ها داشته باشند. ایجاد لینک پیوند، روال ثبت‌نام در بسیاری از حساب‌های شبکه‌های اجتماعی است تا نمایه‌های زیادی به یک سایت یا صفحه نشان دهند. سیستم‌عامل‌های رسانه‌های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر و Reddit همچنین امکان پیوند در پست‌ها به وب‌سایت‌ها و صفحات خارجی را دارند.

گوگل اعلام نکرده است که پیوندهای شبکه‌های اجتماعی نقشی در ایجاد ارتباط بین رتبه‌بندی موتورهای جستجو دارند. در سال ۲۰۱۴، مت کاتس، مدیر وب‌سایت گوگل، ویدئویی تولید می‌کند که می‌گوید گوگل با صفحات فیس بوک و توییتر مانند هر صفحه وب دیگر برای جستجو رفتار می‌کند، اما نه به‌عنوان یک عامل رتبه‌بندی.

۶ Website Footer Links(پاورقی سایت)

پیوندهای پاورقی پیوندهایی هستند که در پایین صفحه قرار می‌گیرند. با توجه به اینکه متن پاورقی معمولاً در سطح سایت ثابت است، پیوندهای پاورقی غنی از کلمات کلیدی برای سال‌ها در سئو سایت مورد بهره‌برداری قرار گرفت. امروزه، پیونده‌ای بیش‌ازحد پاورقی احتمالاً مجازات پیوند غیرطبیعی از طرف Google را در پی خواهد داشت.

در سال ۲۰۱۴، جان مولر از گوگل در یک جلسه Google عنوان کرد که مدیران وب باید برچسب nofollow را در هر پیوند پانویس در سراسر سایت قرار دهند. موضع کلی آن‌ها در مورد پیوندهای پاورقی این است که غیرطبیعی هستند، کسب نشده‌اند و تأثیرات مثبتی در رتبه‌بندی جستجوها ندارند. برچسب nofollow برای جلوگیری از مجازات شدن سایت شما به دلیل ایجاد لینک غیرطبیعی کار خواهد کرد.

۷ ۳۰۱ Redirect(تغییر مسیر)

۳۰۱ تغییر مسیر دامنه به عنوان ابزاری اصلی برای انتقال اختیارات موجود از یک دامنه به دامنه دیگر و آوردن موتورهای جستجو و کاربران به نشانی وب جدید صفحه قدیمی یا منقضی شده استفاده می‌شود. بااین‌حال، مانند بسیاری از ابزارهای آنلاین، استفاده از پیوندهای تغییر مسیر دامنه برای بهره‌مندی از مزایای SEO مورد سو استفاده قرار گرفته است.

شاید بتوان به این دسته لینک‌ها، لینک‌های شکسته نیز گفت. این لینک‌ها وقتی ایجاد می‌شوند که url برخی از صفحات خود را عوض می‌کنید ولی وقتی کاربر روی ان کلیک می‌کند به صفحه تغییر مسیر هدایت می‌شود.

می‌شود با ابزارهای آنلاین پیدا کردن لینک‌های شکسته، این لینک‌ها را پیدا کرد و سپس با هماهنگی مدیر سایت، نام سایت خود را در تغییر مسیر مربوطه قرار دهیم. بهتر است دقت شود که از سایت‌هایی استفاده کنید که موضوعی مرتبط با موضوع اصلی سایت شما دارند تا لینکی که ایجاد می‌کنید مفید واقع شود.

۸ Forum(تالارهای گفتگو)

تالارهای گفتگوی آنلاین تابلوهای بحث و گفتگو برای انجمن‌های آنلاین است که گرد هم می‌آیند و درباره موضوعات و مباحث مختلفی صحبت می‌کنند که مربوط به یک علاقه مشترک است. به‌طورکلی انجمن‌ها به راحتی قابل‌دسترسی و عضویت رایگان هستند. پیوندهای تالار گفتمان زمانی است که عضوی از تالار گفتمان از بستر قرار دادن پیوند در پیوند نمایه، پیوند پست یا پیوند امضا استفاده می‌کند. گوگل به شدت مخالف بهره‌برداری از سیستم‌عامل‌ها با هدف تنها تبلیغ وب سایت و ایجاد بک لینک است؛ بنابراین بهتر است تا لینک سازی در این خصوص به صورت برندینگ برای هر نام تجاری باشد.

اهمیت انکرتکست ها در لینک سازی

این واژه به کلمه یا عبارتی در مقاله اشاره دارد که به محتوای دیگری در اینترنت پیوند دارد. هنگام مشاهده در HTML، متن لنگر مانند این ظاهر می‌شود:

به‌عنوان‌مثال در یک پست وبلاگ، این عنوان را به شما ارائه می‌شود: راهنمای سئو محلی برای شما. این متن قابل‌مشاهده و کلیک، همان چیزی است که به عنوان متن لنگرگاه شما در نظر گرفته می‌شود.

Google از متن لنگر خارجی برای کمک به درک صفحه شما و همچنین برای کلمات کلیدی که باید رتبه‌بندی کند، کمک می‌کند.

ویژگی‌های بک لینک خوب

البته شاید لازم بود این قسمت را قبل از ارائه انواع بک لینک مطرح می‌کردیم. ولی به‌هرحال قبل از اقدام برای لینک سازی بهتر است پارامترهایی را در نظر داشته باشید.

قبل از بررسی فهرستی کامل از انواع بک لینک، مهم است که بدانید چه چیزی پیوند را با ارزش می‌کند. همان‌طور که در بالا ذکر شد، بک لینک‌ها همه برابر نیستند. فاکتورهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند بک لینک دهی را با ارزش‌تر از بقیه انجام دهد و همچنین مواردی وجود دارد که پیوند را برای سئو سایت بسیار بد می‌کند.

۱_اتوریتی سایت پیوند دهنده

با ارزش‌ترین انواع بک لینک از وب‌سایت‌های با کیفیت حاصل می‌شود. پیوندهای سایت‌هایی که به عنوان منابع معتبر برتر شناخته می‌شوند، سیگنال‌های مثبت بیشتری نسبت به پیوندهای سایت‌های کم کیفیت و کمتر شناخته شده به موتورهای جستجو ارسال می‌کنند.

برای تعیین اعتبار یک سایت (و مقدار پیوند)، به الکسای سایت پیونددهنده و یا رتبه آن در ماز نگاه کنید. هرچه رتبه الکسای سایت لینک دهنده (به‌عنوان‌مثال پایین‌تر) بهتر باشد، پیوند برای سئو بهتر است. سایت‌های دارای رتبه الکسا پایین معتبرتر از سایت‌های دارای رتبه الکسای بالا هستند. با استفاده از ابزار Alexa’s Site Overview می‌توانید Alexa Rank سایت را بررسی کنید.

همچنین می‌توانید با استفاده از تولبار moz بررسی کنید که da و pa یک سایت در چه حدی است و اگر کمتر از ۴۰ است ارزش این را ندارد که وقت بگذارید و به آن لینک دهید.

۲_ Do Follow در مقابل وضعیت No Follow

وقتی ناشری پیوندی را به وب‌سایت خود اضافه می‌کند، می‌تواند با استفاده از کد HTML پیوند را به صورت “دنبال کردن ” یا “بدون دنبال کردن ” تنظیم کند.

Do follow_با این پیام به موتورهای جستجو می‌گویید که به پیوندها توجه کند و ارزش سئو به آن‌ها بدهد.

Nofollow_ با این پیام هم به موتورهای جستجو این پیغام را می‌دهید که پیوندها را نادیده بگیرد و در بررسی‌های سئو به آن‌ها رتبه ندهد و آن‌ها را محاسبه نکند.

 

ازآنجاکه پیوندهای Do follow سیگنال‌های بهتری را به موتورهای جستجو می‌فرستند، ارزش آن‌ها از Nofollow بیشتراست. شما می‌خواهید پیوندهای سایت شما به صورت زیر کدگذاری شود. بااین‌حال، پیوند بدون پیگیری هنوز هم می‌تواند بازدیدکنندگان را به وب‌سایت شما هدایت کند.

همچنین برای اینکه بدانید که پیوندی که قرار است دریافت کنید نوفالوو است و یا دوفالوو می توانید از افزونه کروم مربوطه که در این خصوص در کروم استور موجود هست استفاده کرده و پی ببرید که در حال دریافت چه نوع پیوندی هستید.

۳_ محل پیوند در سایت

با ارزش‌ترین پیوندها در محتوای اصلی سایت قرار گرفته است. پیوندها ممکن است وقتی از موتورهای جستجو در هدر، پاورقی یا نوار کناری صفحه ظاهر می‌شوند، همان مقدار را دریافت نکنند. در هنگام ایجاد بک لینک با کیفیت بالا، این یک فاکتور مهم است که باید به خاطر بسپارید. به دنبال ایجاد پیوندهایی باشید که در محتوای اصلی یک سایت گنجانده شود.

انواع سئو سایت از نظر قوانین وبمستر گوگل

وبمستر گوگل قوانینی را در نظر گرفته است که سایت‌ها برای اقدامات سئوی خود ملزم به رعایت آن هستند. اگر سایتی طبق این قوانین عمل کند درواقع در راستای سئوی کلاه سفید پیش رفته است و اگر از آن تخلف کند در چارچوب سئوی کلاه سیاه قدم گذاشته است. حال در این بین هستند سئوکارانی که اقداماتی شیطنت‌آمیز نه چندان قانونی انجام می‌دهند که برای آن می‌توان نام سئوی کلاه خاکستری در نظر گرفت که در ادامه به هرکدام از آن‌ها می‌پردازیم.

سئوی کلاه سفید چیست

در اصطلاحات آموزش بهینه سازی موتور جستجو (SEO) SEO کلاه سفید به استفاده از استراتژی‌ها، تکنیک‌ها و تاکتیک‌های بهینه سازی اشاره دارد که بر اساس دستورالعمل های موتورهای جستجو اشاره دارد و از قانون‌های موتور جستجو پیروی می‌کنند.

به‌عنوان‌مثال، وب‌سایتی که برای موتورهای جستجو بهینه شده باشد، بااین‌وجود تمرکز خود را روی مرتبط بودن و رتبه‌بندی ارگانیک قرار دهد، با استفاده از روش‌های SEO White Hat بهینه‌سازی شده در نظر گرفته می‌شود. برخی از نمونه‌های تکنیک‌های SEO White White شامل استفاده از کلمات کلیدی و تجزیه‌وتحلیل کلمات کلیدی، لینک دهی مجدد، ایجاد لینک برای بهبود محبوبیت پیوند و نوشتن محتوا برای خوانندگان است.

کسانی که قصد سرمایه‌گذاری طولانی مدت در وب‌سایت خود را دارند بیشتر از SEO کلاه سفید استفاده می‌شود. SEO اخلاقی نیز نامیده می‌شود.

انواع تاکتیک‌های سئو کلاه سفید

کسب‌وکار و اعتبار وب‌سایت خود را بر روی زمین‌های محکم بسازید. استراتژی‌های کلاه سفید ممکن است زمان‌بر باشد، اما نتایج طولانی‌مدت ایجاد می‌کند. در زیر چند استراتژی SEO کلاه‌سفید وجود دارد که باید پیاده‌سازی کنید.

۱ محتوای ارزشمندی را ارائه دهید

پست‌های وبلاگ توسط ۸۶٪ گروه‌های بازاریابی به عنوان تولیدکننده سرنخ استفاده می‌شود. محتوا هنوز شاه است؛ بنابراین، برای موتورهای جستجو محتوا تولید نکنید. برای افرادی که به دنبال اطلاعات هستند محتوا ایجاد کنید. همچنین باید محتوای شما مرتبط و معتبر باشد تا دیگران از آن به عنوان مرجع استفاده کنند. اگر می‌خواهید ببینید که در موتورهای جستجو چه جایگاهی دارید و خلاصه باید برای بهبود و یا نگه‌داشتن آنچه کنید می‌توانید از ابزارهای آنلاین مختلفی استفاده کنید که می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند. یکی از این ابزارها semrush است که می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

۲ رضایت کاربر را جلب کنید

جلب رضایت کاربر هدف شماره ۱ Google است، بنابراین باید به‌عنوان یک مالک وب‌سایت نیز هدف آن را داشته باشید. قصد کاربر هدف شخص هنگام تایپ کردن یک پرسش در موتور جستجو است. به‌عنوان‌مثال، اگر آن‌ها “دستورالعمل تهیه کیک هویج ” را تایپ کنند، انتظار می‌رود نتایج به آن‌ها دستورالعمل‌های تهیه کیک هویج را نشان دهد.

انواع متداول قصد کاربر اطلاعاتی، تجاری، ناوبری و معاملات است. اگر شخصی به یک وب‌سایت لباس مراجعه کند، به‌راحتی می‌توان گفت که به دنبال خرید است و این به‌عنوان تجاری و معاملاتی دسته‌بندی می‌شود. اگر کسی به دنبال “نحوه پرورش قارچ ” باشد، به دنبال اطلاعات است.

چند استراتژی برای استفاده برای جلب رضایت کاربر شامل موارد زیر است:

_شناختن مخاطبان و آنچه او به دنبال آن است

_محتوای خود را بهینه کنید تا متناسب با کلمات کلیدی خاص باشد

_قالب‌بندی محتوا – از زیر عنوان‌ها استفاده کنید و فضای سفید زیادی بگذارید

_استفاده از فیلم و تصاویر

۳بهینه کردن وب‌سایت برای موبایل

در سال ۲۰۱۹، ۵۲.۲ درصد از ترافیک در سراسر جهان از تلفن‌های همراه برای دسترسی به اینترنت استفاده کرده‌اند. این بدان معناست که اگر وب‌سایت شما برای مشاهده از طریق تلفن هوشمند بهینه نشده باشد، مشتری‌های بالقوه خود را از دست می‌دهید. بازدیدکنندگان وب‌سایت شما اگر نتوانند در سایت شما پیمایش کنند، نمی‌مانند.

URL خود را در جعبه جستجوی ابزار آزمایش سازگار با موبایل Google تایپ کنید. شما در مورد اینکه آیا وب‌سایت خود را می‌توانید از طریق تلفن‌های همراه مشاهده کنید، پاسخی دریافت خواهید کرد. همچنین از صفحه نحوه مشاهده صفحات خود در صفحه تلفن همراه با لیستی از توصیه‌ها برای بهینه‌سازی، تصویری دریافت خواهید کرد.

آیا همیشه باید از سئو کلاه سفید استفاده کنید؟

پاسخ به این سؤال عمدتاً به هدف شما و صنعت و جایگاهی که در آن قرار دارید بستگی دارد. ما می‌فهمیم که برخی صنایع خودشان کلاه سیاه هستند، بنابراین تاکتیک‌های آن‌ها بخشی از مدل کسب‌وکار است. برای ادامه رقابت در این بازارها، احتمالاً باید از برخی استراتژی‌های کلاه سیاه مخلوط با استراتژی‌های کلاه سفید استفاده کنید که برخی از آن‌ها به عنوان “استراتژی کلاه خاکستری ” یاد می‌کنند.

انواع تاکتیک‌های سئو کلاه سیاه

استارت آپ ها می‌خواهند به سرعت رشد کنند و زمانی بود که SEO کلاه سیاه می‌توانست به سرعت کار را برای شما انجام دهد. تکنیک‌های SEO کلاه سیاه یکی از آن میانبرهای آب‌زیرکاه است که بسیاری از استارت آپ ها در مدت‌زمان کوتاهی رشد بیش‌ازحد داشتند؛ اما هرچه سریع‌تر رشد می‌کردند، سریع‌تر سقوط می‌کردند. موتورهای جستجو بدون شکارچیان فن‌های SEO کلاه سیاه بوده‌اند؛ بنابراین استفاده از تکنیک‌های SEO کلاه سیاه برای رشد باعث بدتر شدن اوضاع می شود. در ادامه تعدادی از آن تکنیک‌ها را مرور می‌کنیم:

۱ پوشاندن (Cloaking)

Cloaking چیست؟ یکی از رایج‌ترین فن‌های SEO کلاه سیاه برای به دست آوردن بازدید از طریق فریب موتورهای جستجو است. Cloaking به شما امکان می‌دهد محتوای یا URL کاملاً متفاوتی نسبت به عنکبوت موتور جستجو برای بازدیدکننده ارائه دهید.

Google ربات‌هایی را برای اسکن وب‌سایت شما و تأیید اطلاعاتی که در آنجا برای نمایه‌سازی ارائه می‌دهید، مستقر می‌کند. وقتی دو صفحه مختلف را برای عنکبوت موتور جستجوگر و بازدیدکننده‌ای که روی پیوند از SERP کلیک می‌کند، نمایش دهید، “Cloaking” انجام می‌شود.

کسب‌وکارها به‌طور گسترده‌ای از این روش SEO استفاده می‌کند که می‌تواند بازدیدکنندگان زیادی را به خود جذب کند. اگر به خاطر بیاورید، هنگام مرور فیلم، موسیقی یا ضد ویروس رایگان، ممکن است در صفحه‌ای قرار گرفته باشید که هیچ ارتباطی با نتیجه جستجوی شما ندارد. این نوعی “Cloaking” است که منجر به مراجعه گسترده به آن سایت می‌شود. اما فقط برای کوتاه‌مدت! به زودی خود را شکار موتورهای جستجو خواهید یافت.

۲ صفحات Doorway یا Gateway Pages

چیست: این صفحات پر شده، بهم ریخته و کاملاً مجهز به کلمات کلیدی غنی با گزاره ارزش ضعیف هستند. این صفحات هیچ اطلاعات معتبر، ارزشمند و مفیدی ندارند. آن‌ها فقط دارای کلمات کلیدی غنی هستند که بازدیدکنندگان را به خود جلب می‌کنند و سپس آن‌ها را به صفحه دیگری می‌فرستند!

۳ پیوندهای پولی

پیوند پولی چیست: ایجاد پیوند یک عامل حیاتی در موتور جستجو است. این فرایند مستقیم نیست و به سخت کوشی، تلاش و کیفیت زیادی نیاز دارد. پیوندهای پرداخت شده می‌تواند کار را برای دارندگان سایت آسان کند. اول، مالک سایت لازم نیست در مورد کیفیت محتوا زحمت بکشد، می‌تواند متن لنگر موردنظر را قرار دهد و حتی با محتوای موردنظر پیوند برقرار کند.

این‌ها منابع کافی برای تأثیرگذاری در رتبه‌بندی به روش ناخواسته هستند؛ بنابراین، به‌عنوان یکی از پرکاربردترین تکنیک‌های سئو کلاه سیاه در حال حاضر در نظر گرفته می‌شود.

اگر Google بتواند این را تشخیص دهد، عواقب آن می‌تواند شدید باشد. ایندکس زدایی، پایین آوردن رتبه صفحه و بازگشت به نتایج جستجو و درنهایت بازدید کلی شما را به نصف کاهش دهید! Google از پیوندهای پولی قدردانی نمی‌کند مگر اینکه پیوندهای ارزشمند، مرتبط و قابل‌اعتمادی باشند.

۴ متن کوچک و پیوندهای پنهان

چیست: این یکی از آزاردهنده‌ترین تکنیک‌های SEO کلاه سیاه است. شما متن و پیوندهای ناخوانا را در پایین هر صفحه یا گوشه های دیگری که متن‌ها یا پیوندها از نظر بصری قابل ردیابی نیستند، قرار می‌دهید. شما همان رنگ پس‌زمینه را روی متن یا پیوندها تنظیم می‌کنید؛ بنابراین، می‌توانید کلمات کلیدی را که بازدیدکنندگان نمی‌خواهند ببینند پر کنید.

موتورهای جستجو هیچ چیز پنهانی را دوست ندارند. به این دلیل است که محتوای پنهان شما ممکن است مخالف هدف شما باشد و کاملاً برای منافع شخصی قرار گیرد. هر چیزی که مخالف علاقه کاربر باشد قابل اعتراض است؛ بنابراین، Google راهنماها و پیامدهای خود را در اینجا توضیح داده است.

۵ محتوای تکراری

چیست: خوب، این صرفاً سرقت ادبی یا چیزی شبیه این است! شما متن دیگران را که در حال نوشتن هستند کپی می‌کنید و آن را در سایت خود یا هر صفحه با کلمات کلیدی قرار می‌دهید و فکر می‌کنید اتفاقی نخواهد افتاد. لازم نیست کاملاً منطبق باشد اما می‌تواند از نزدیک شبیه باشد.

محتوای تکراری همیشه یک تکنیک کلاه سیاه نیست. این به نحوه انجام آن بستگی دارد. به‌عنوان‌مثال، شما می‌توانید بخشی از یک وبلاگ، یک قطعه از محتوا، نقل‌قول یا هر اطلاعات دیگری را که می‌تواند به کاربران ارزش‌افزوده دهد، کپی کنید. توسط Google به‌عنوان هرزنامه در نظر گرفته نمی‌شود.

اما اگر این مورد سو استفاده شود و به روشی دستکاری شده انجام شود، Google حق دارد از آن جلوگیری کند. به‌عنوان‌مثال، شما در حال کپی کردن اطلاعات هستید اما ذکر نکرده‌اید منبع یک دست‌کاری است. این باعث می‌شود رتبه و شهرت شما مختل شود.

۶ چرخش مقاله

چیست: این فقط نوشتن مجدد یک محتوای منتشر شده از قبل به صورت دستی یا با استفاده از ربات‌ها است. این یک کار روزمره برای بازاریابان تنبلی است که نمی‌خواهند به اندازه کافی سخت کار کنند. آن‌ها کپی می‌کنند، می‌چرخانند و منتشر می‌کنند. اگر آنلاین “ابزار چرخش محتوا ” را جستجو کنید، بسیاری از ابزارهای رایگان را پیدا خواهید کرد که می‌توانید به سرعت آن را انجام دهید.

اولین چیزی که در اینجا با مشکل روبرو می‌شود کیفیت محتوای سایت شما است. با پردازش ربات‌ها، مقاله‌های چرخان از کلمات و عبارات عجیب‌وغریب ساخته می‌شوند. درنتیجه، مطالب برای بازدیدکنندگان انسانی قابل‌خواندن نیستند.

چرخش مقاله عمدتاً برای پوشاندن لباس انجام می‌شود! می‌توانید عنکبوت گوگل را با نشان دادن محتوای متفاوت به آن‌ها و محتوای متفاوت به کاربران، تقلب کنید. ولی هنگامی‌که گرفتار شدید، با خشم جریمه موتورهای جستجو روبرو می‌شوید.

 

۷ پر کردن کلمات کلیدی

چیست: این یکی از قدیمی‌ترین و تکراری‌ترین روش‌های SEO کلاه سیاه در صنعت سئو در حال حاضر است. پر کردن کلمات کلیدی فرآیندی است که در آن کلمات کلیدی خود را در محتوای سایت خود بیش‌ازحد بار می‌کنید. شما کلمات کلیدی را بی جهت با برچسب‌های Meta یا کل محتوای سایت خود هماهنگ می‌کنید.

این کار تبدیل شما را کاهش می‌دهد زیرا مردم دوست ندارند! همچنین به دلیل کیفیت پایین مطالب، اشتراک اجتماعی کمتری برای شما ایجاد خواهد شد. علاوه بر این، مجازات‌های موتور جستجو را نیز در پی خواهد داشت.

بنابراین پر کردن کلمات کلیدی در صفحات وب خود فقط برای داشتن رتبه بالا برای یک دوره کوتاه، یک خودکشی مطلق است.

۸مزارع پیوند (Link Farms)

چیست: ایجاد شبکه‌ای از منابع که در آن URL یک سایت با محتوای کم کیفیت و بی ربط پیوند داده می‌شود. در Link Farming، همه بک لینک‌های شما از منابعی خواهد بود که هیچ ارزشی برای مخاطب ندارند.

این یک نقض جدی در طرح پیوند Googles است. در صورت ردیابی، گوگل می‌تواند با فشار دادن به نتیجه جستجو، سایتی را جریمه کند، دامنه اصلی را از فهرست بندی یا حتی ممنوع کنید.

تاکتیک‌های سئو کلاه خاکستری

۱استفاده بیش‌ازحد از تگ H1

سرفصل‌های H1 ضروری‌ترین عناوین موجود در یک صفحه هستند و معمولاً کلمات کلیدی اصلی را برای اهداف بهینه‌سازی در برمی‌گیرند.

یک صفحه متوسط محتوا معمولاً فقط شامل یک عنوان H1 است یا اگر سازنده محتوا صلاح بداند چند عنوان دیگر دارد بااین‌حال، برخی از دارندگان وب‌سایت و بازاریابان کلاه خاکستری بیش از یک مورد را فقط برای فرصت پر کردن کلمات کلیدی استفاده می‌کنند. اگرچه جان مولر تأیید کرد که گوگل به تعداد برچسب‌های H1 توجه نمی‌کند، چندین عنوان H1 که در صفحه بهینه شده‌اند ساختار صفحه را مختل کرده و برای Google ناخواسته به نظر می‌رسد. برای بهترین روش‌ها بدون ایجاد اختلال در جریان یا ساختار محتوای خود، از برچسب‌های H1 حداقل درجایی که صلاح می‌دانید استفاده کنید.

۲ پایین آوردن رقیب

بسیاری از مشاغل به جای کار روی استراتژی SEO خود، قصد دارند اعتبار رقیب خود را از بین ببرند. بسیاری از کمپین‌های منفی سئو شامل بررسی‌های نادرست، ایجاد شکایات آنلاین جعلی و ایجاد بک لینک برای وب‌سایت آن‌ها از سایت‌های بی کیفیت یا اسپم است.

اگر این بخشی از استراتژی بازاریابی شما است، توصیه اکید می‌شود که این کار را متوقف کنید. در عوض، توجه شخصی خود را به کمپین‌های سئو خود و اینکه چگونه می‌توانید آن را بهبود ببخشید به جای تکیه بر کاهش رتبه رقبا، شروع کنید.

۳ کپی برداری از مارک

آیا تاکنون یک نام تجاری را تایپ کرده‌اید، بر روی نتیجه وب‌سایت کلیک کرده و به وب‌سایتی رفته‌اید که اصلاً آن برند نیست؟ این به دلیل کپی برداری از نام تجاری است که یک روش سئو کلاه خاکستری نسبتاً بدنام است.

یک بازاریاب کلاه خاکستری وب‌سایتی با همان نام یا نام بسیار مشابه با یک مارک خاص را در صنعت خود ثبت می‌کند و سپس ترافیکی را که برند ایجاد می‌کند، می‌دزدند.

با توجه به ترافیکی که از کپی‌برداری از نام تجاری دریافت می‌کنید و تلاشی که برای انجام آن لازم است، صرفاً اخلاقی‌تر است که استفاده بهتر از منابع برای ایجاد وقت و ایجاد نام تجاری خود کنید.

آیا این کار می‌کند؟ آیا خطرات وجود دارد؟

بله، اگر SEO به روش صحیح انجام شود، می‌تواند برای شما مفید باشد. معمولاً استفاده از برخی از این تکنیک‌ها توصیه نمی‌شود زیرا ماهیت دست‌کاری مانند SEO کلاه سیاه دارند اما در اصل رهنمودهای Google را نقض نمی‌کنند. به همین دلیل، هنوز خطر مجازات شدن توسط Google وجود دارد؛ اما اگر به روش صحیح کار انجام شود، می‌توانید فوایدی مشابه استراتژی‌های SEO کلاه سفید به دست آورید.

سئو کلاه خاکستری بیشتر از آنچه فکر می‌کنید رایج است. به‌عنوان‌مثال لینک سازی. Google توصیه می‌کند پیوندها را به‌صورت ارگانیک دریافت کنید. محتوای عالی منتشر کنید و افراد را وادار کنید تا به مطالب شما پیوند دهند. در یک دنیای کامل، این کاملاً خوب کار خواهد کرد.

آموزش pbn در سئو کلاه خاکستری

PBN ها شبکه‌هایی از وب‌سایت‌ها هستند که برای ایجاد پیوند و انتقال اعتبار صفحه به وب‌سایت‌ها با هدف افزایش رتبه صفحه، اعتبار دامنه و درنهایت تقویت رتبه‌بندی موتور جستجو استفاده می‌شوند.

درگذشته، PBN ها به‌طور مکرر مورد استفاده قرار می‌گرفتند، اما به دنبال تلاش‌های قابل‌توجهی که از طرف Google برای کاهش میزان هرزنامه لینک به ویژه با به‌روزرسانی الگوریتم در زمان واقعی انجام می‌شود، اکنون برخی از PBN ها را بی‌تأثیر می‌دانند و ارزش آن را ندارند. اگرچه با تأکید بر ایجاد محتوای با کیفیت مناسب و با دقت می‌توان نتیجه گرفت، بسیاری دیگر نیز وجود دارند که هنوز PBN ها را به‌عنوان یک استراتژی ارزشمند در نظر می‌گیرند.

PBN ها را می‌توان از طرق مختلفی به دست آورد اما دو روش اصلی عبارت‌اند از:

مزایده‌ها – با این روش سن دامنه کاهش نمی‌یابد، زیرا قبل از حذف وبلاگ و تنظیم مجدد سن ثبت شده، وبلاگ انتخاب می‌شود.

فروشندگان – فروشندگان دامنه را با استفاده از روش‌های مختلف خریداری می‌کنند. دقیقاً مانند هر چیز دیگری فروشندگان خوب و بد وجود دارند، بنابراین اگر این روش را دنبال می‌کنید مراقب باشید.

ارتباط ux با سئو سایت

این روزها، بهترین روش‌های سئو شامل در نظر گرفتن تجربه کاربر (UX) است. در سال‌های قبل شاید از یک صاحب سایت می‌پرسیدی که چگونه سایت خود را سئو می‌کنی این‌گونه جواب می‌داد که محتوا را از یک سایت دیگر کپی می‌کنم و خلاصه پر می‌کنم از کلمه کلیدی و این‌طوری به صفحه اول و نتیجه اول می‌آیم!

ولی امروزه سئو به همین سادگی نیست! فاکتورها و عوامل زیادی وجود دارد که باید رعایت شود و در نظر گرفته شود. این بدان معناست که عناصر تجربه کاربر (UX) در بهترین روش‌های سئو اعمال می‌شود. مطالعه سایت شما چقدر آسان است؟ آیا محتوای با کیفیتی ارائه می‌دهید؟ آیا محتوای شما کاربر را به ماندن و تبدیل شدن ترغیب می‌کند؟ آیا سایت شما امنیت دارد؟ آیا سایت شما سریع است؟ آیا سایت شما برای موبایل بهینه شده است؟

همکاری seo و ux یک همکاری همه جانبه در تمام زمینه‌ها است و درنهایت باعث می‌شود تا رتبه سایت شما بهتر شده و تبدیلات بهتری در آن اتفاق می‌افتد.

قوانین تجربه کاربری

۱_سرعت سایت

سرعت صفحه هم برای کاربران و هم برای Google بسیار مهم است و این همان چیزی است که می‌توانید به روش‌های مختلف روی آن کار کنید. اکثر تاکتیک‌هایی که می‌توانید برای سرعت بخشیدن به وب‌سایت خود استفاده کنید، احتمالاً به توسعه‌دهنده یا برخی دانش جدی درزمینهٔ کدگذاری احتیاج دارند.

در حال حاضر، بیایید بررسی کنیم که هم متخصصین محتوای دیجیتال و هم طراحان UX برای سرعت بخشیدن به کارها می‌توانند انجام دهند.

یک سرور مطمئن و کارآمد داشته باشید. زمان پاسخگویی سرور یک معیار اصلی برای سئو و تلاش شما برای استفاده است و باید در پارکینگ ۲۰۰ میلی ثانیه باشد. این مدت‌زمان بارگیری کدی است که وب‌سایت شما را تشکیل می‌دهد و در نوع خود موضوع پیچیده‌ای است. به‌طور خلاصه، این تا حد زیادی به میزان قدرت (ازنظر سخت‌افزار واقعی و سرعت اینترنت) سرور شما بستگی خواهد داشت.

بهینه‌سازی تصاویر هم حائز اهمیت است. ازنظر سرعت صفحه، کمتر به آنچه تصویر می‌گوید و بیشتر به وزن آن مربوط می‌شود. پرونده‌های بزرگ سنگین هستند و سرعت صفحه شما را کاهش می‌دهند. برای جلوگیری از این جلوه، باید مطمئن شوید که تصاویر خود را به درستی فشرده می‌کنید.

۲_بهینه‌سازی موبایل

تقریباً ۶۰٪ از کل استفاده از اینترنت در انحصار اسمارت فون ها است. به همین دلیل داشتن یک وب‌سایت بهینه شده برای موبایل و دسک تاپ بیش از آنچه فکر می‌کنید اهمیت دارد. اکثر کاربران قبل از خرید یک کالا و یا استفاده از یک خدمت تلفن خود را به اینترنت متصل کرده و به دنبال نیازهای خود می‌گردند.

وقتی کاربری نمی‌تواند از طریق تلفن خود یک سایت را ببیند و آن را پیمایش کند و در مورد محصول موردنظر خود اطلاعات کسب کند، از این سایت فرار می‌کند و دیگر به آن برنخواهد گشت. این باعث یک تجربه کاربری بد می‌شود. علاوه بر این نرخ پرش در سایت شما بیشتر می‌شود؛ و بر عملکردهای سئو شما تأثیر منفی می‌گذارد؛ و میزان بازدید ارگانیک شما کاهش می‌یابد.

کاربران نمی‌توانند از طریق تلفن‌های هوشمند خود به سایت شما پیمایش کنند، آن‌ها آنجا را ترک می‌کنند. این UX بد است. این همچنین بدان معنی است که نرخ پرش در سایت شما افزایش می‌یابد، بر استراتژی SEO شما تأثیر منفی می‌گذارد و میزان بازدید ارگانیک را کاهش می‌دهد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که همچنین در گوگل الگوریتمی به نام (mobile gedon یا موبایل فرندلی) وجود دارد که وظیفه آن بررسی بهینه بودن سایت‌ها برای موبایل است. شاید این الگوریتم مانند الگوریتم‌های پنگوئن و پاندا شدید العمل نباشد و جریمه نکند ولی همین‌که ببیند یک سایتی بهینه نیست به آن سایت امتیاز مثبتی ازنظر سئو نمی‌دهد و به همین راحتی شما یک امتیاز ارزشمند سئو را از گوگل از دست خواهید داد.

۳_ مطالب بیش از نوشتن خوب است

یک وب‌سایت خوب طراحی شده در صورت بی ربط بودن محتوا و بهینه‌سازی نکردن سئو، هیچ‌چیز نیست. کمتر از ۶ ثانیه فرصت دارید تا توجه کاربر را با محتوای خود جلب کنید. کاربران به‌طور متوسط ۵.۵۹ ثانیه به محتوای یک وب‌سایت می‌پردازند. این‌یک سوم از وقت شما از کاربر شما قبل از این است که کاربر قضاوت در مورد ماندن در سایت شما یا ترک آن را اعلام کند.

به همین دلیل است که محتوا باید مختصر، آموزنده و مفید برای خواننده باشد تا به آن‌ها در درک مطالب صفحه وب شما کمک کند. خزنده‌های Google قبل از رتبه‌بندی در SERP از محتوا برای تعیین ارتباط آن استفاده می‌کنند. فاکتورهای SEO دیگری نیز وجود دارند که وارد عمل می‌شوند. پیوند داخلی، استفاده از کلمات کلیدی مناسب، عناوین مناسب ازجمله عواملی هستند که در بهینه‌سازی محتوا نقش اساسی دارند؛ بنابراین وقتی اطمینان حاصل کنید که محتوای شما مستقیم و مفید برای خواننده در صفحه شما است و همچنین بهینه شده است، وب‌سایت شما رتبه‌بندی می‌شود.

۴_ ساختار = همه چیز است

یک وب‌سایت با تجربه کاربری راحت url یی دارد که به راحتی به خاطر سپرده می‌شود. یک ساختار URL مؤثر، سلسله‌مراتب صفحه را در اختیار شما قرار می‌دهد و به کاربران می‌گوید صفحه وب مربوط به چیست.

این مورد همچنین به خزنده‌های موتورهای جستجو کمک می‌کند تا از محتوای صفحه مطلع شوند. URL تا یکی از عوامل اصلی رتبه‌بندی هستند. همچنین به دلیل قرارگیری کلمات کلیدی در نام دامنه، تقریباً ۱۰٪ در رتبه‌بندی تأثیر دارد؛ بنابراین url ها را دست‌کم نگیرید کافیست یک URL ساده و مؤثر تهیه کنید، UX خوبی ایجاد کنید و هم‌زمان SEO خود را بهبود می‌بخشید.

 

۵_ پیوند داخلی: دست یاری‌دهنده

پیوند داخلی در وب‌سایت به بهبود UX و SEO کمک می‌کند. با استفاده از پیوند داخلی در صفحه وب خود، کاربران را به صفحات مختلف وب‌سایت خود راهنمایی می‌کنید و ازاین‌رو نرخ پرش را کاهش می‌دهید، رتبه کلمات کلیدی خود را بهبود می‌دهید و ترافیک ارگانیک خود را افزایش می‌دهید.

پیوند داخلی همچنین به Google کمک می‌کند تا صفحات را دسته‌بندی کند. اگر چندین صفحه در وب‌سایت شما به یک صفحه خاص لینک شده باشد، به این معنی است که صفحه اخیر دارای محتوای ارزشمندی است، ازاین‌رو رتبه‌بندی جستجوی شما را بهبود می‌بخشد.

این به‌طور خودکار به معنای UX بهتر است زیرا کاربران برای یافتن اطلاعات مربوطه به‌راحتی می‌توانند از طریق وب‌سایت شما پیمایش کنند.

این‌همه چیز درباره تصاویر است

طبق گفته ۷۰٪ بازاریابان بر این عقیده هستند که وب سایت‌هایی که دارای عناصرجذاب بصری هستند عملکردی به مراتب بهتر دارند نسبت به وب سایتهایی که فاقد هیچ‌گونه عناصر بصری هستند. دلیل این موضوع برمی‌گردد به ضمیر ناخودآگاه ما و حافظه بصری که باهم در تماس هستند.

یک وب‌سایت باوجود عناصر تعاملی و محتوهایی بصری، برای کاربر جذاب‌تر است. این موضوع باعث تعامل کاربر با کسب‌وکار می‌شود که منجر بیشتر شدن ماندن آن در سایت و رتبه دهی گوگل به این سایت می‌شود.

شاید جالب باشد که یک ساعت شنی برای نشانگر بارگیری فیلم و موزیک هم می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد. این به تجربه کاربری و سئو کمک می‌کند. یکی دیگر از موارد در این زمینه استفاده از تگ alt تصاویر است که در پیدا کردن تصاویر و ساختن یک تجربه کاربری مؤثر است. همچنین برای خزنده‌های گوگل و رتبه گرفتن سایت می‌تواند مفید باشد.

 

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری

در این مقاله جامع، نگاهی متفاوت و همه جانبه به آموزش seo و انواع آن داشتیم. اگر بخواهیم سئو را ازنظر قوانین وبمستر گوگل طبقه‌بندی کنیم می‌توان گفت که شامل سه مورد سئو کلاه سفید، سئو کلاه سیاه و سئو کلاه خاکستری است؛ که همین سه نوع خود زیرشاخه‌های مختلف را در برمی‌گیرد برای مثال سئو آن پیج یا سئو داخلی خود زیر مجموعه می‌تواند باشد از عواملی که در سایت برای بهینه‌سازی نقش دارد.

در کل سئو صدها و شایدم هزاران فاکتور مختلف را شامل می‌شود و نمی‌توان گفت که اگر یک یا دو عامل انجام نشود سئو سایت از بین می‌رود و خلاصه رتبه سایت پایین می‌آید؛ بنابراین عوامل زیادی وجود دارند که البته بعضی از آن‌ها هم توسط موتور جستجوگر گوگل افشا نشده است. ولی چیزی که مسلم است این است که فرآیند سئو قانونی کاری زمان‌بر است و به تلاش و زیادی نیاز دارد ولی نتیجه‌ای که از آن حاصل می‌شود در عوض ماندگار است و همچنین مشتریانی که از این طریق به دست می‌آید همه هدفمند و با تبدیل بالا خواهند بود.